JEG KAN BARE IKKE LA VÆRE…

…å vise dere noen detaljer fra min kjære venninne Helle´s fantastiske hjem. Er det noe hun er god på, så er det interiør, og da vi i kveld hadde en liten gathering hjemme hos henne, holdt jeg på å falle i bakken da jeg entret stuen. Sååå fint har hun det faktisk, og hun har holdt på med et sinnsykt oppussings-prosjekt tiden september. Imponerende! 

How nice is this? Makan… 

Nå blir det litt mer jobbing på meg etter en trivelig kveld med grisete take away. Men det er lov, sant? Alltid lov! I morgen skal jeg forresten melde meg ut av SATS, og jeg gleder meg til å aldri mer skulle betale den tåpelige regningen som dekker det enda mer tåpelige støtte-medlemsskapet mitt. Men unnskyld meg… Stemmer det at det faktisk er hele to måneders oppsigelse når man skal melde seg ut? Har på følelsen av at jeg hørte det for litt siden, og hvor forbanna idiotisk er ikke det egentlig? Vil man ikke trene, så vil man ikke trene, og vil man melde seg ut av et treningsstudio, ja da vil man faktisk bare melde seg ut umiddelbart. Ikke to måneder senere. Men men… Det spiller vel strengt talt ingen rolle… To måneder fra eller til får heller duge. 

Sov godt når dere kommer så langt, søtiser ♥

SMASK