Annonse

JEG KAN IKKE TRO DET ER SANT

//Lokal tid: 01.20

FY søren, fininger! Finalistene i Vixen Influencer Awards er klare, og da jeg klikket meg inn for å sjekke utfallet, ble jeg både sjokkert, rørt og glad. Jeg var jo semifinalist i så mange som 6 kategorier, og hadde ingen forventinger om å gå videre til finalen i alle disse. Nå er jeg altså ett steg nærmere en pris i både Årets Business, Årets Livsstil, Årets Influencer, Årets sterke mening, Årets gullpenn, og Folkets favoritt. Og som om ikke det var nok, så er jeg jaggu nominert i en 7. kategori – Årets FORBILDE! Altså, jeg kan ikke tro det er sant…

Årets forbilde er altså en helt egen (og ny) pris som deles ut av Specsavers, og går til influenceren som deler de samme gode verdiene som Specsavers er bygget på. Årets forbilde går til influenceren som til enhver tid forsøker å gjøre hverdagen litt bedre for mange, og som påvirker samfunnet og menneskene rundt seg på en positiv måte.

Vi er kun tre finalister – Helsesista, Makeup-Malin, og undertegnede, og jeg må jo innrømme at det er ekstra stort å være én av tre. Jeg konkurrerer mot to fantastiske damer, så her blir utfallet fantastisk uansett hvem som stikker av med seieren.

Dennis og jeg gikk også videre til finalen med YouTube-kanalen vår, i kategorien Årets Influencer, så nå er vi ydmyke og uendelig takknemlige. Dette var langt mer enn hva vi turte å drømme om, og vi setter så enormt stor pris på dere alle sammen! Kjære venner, tusen takk! Tusen takk for at dere har stemt på oss, og fått meg alene og oss to sammen, helt til finalen. Det skal virkelig bli en helsikens prisutdeling, og vi gleder oss stort til denne kvelden. Tiden flyr, og den 4. februar er like rundt hjørnet – herregud så spennende dette kommer til å bli.

Jeg er dog skikkelig skuffet over å ikke se Blogg om toppbloggere blant finalistene i Folkets Favoritt – de gjør en ekstremt viktig jobb, og hadde fortjent den prisen så inderlig. Jeg har jo også fått inntrykk av at de har fått ekstremt mange stemmer, så i mitt hode gir ikke dette noen mening. Heldigvis kan jeg glede meg over å se bl.a Therese Adsen Aanonli, Peter Kihlman, Espen Hilton, Maren Baxter, og Mia Frogner (bak matbloggen Green Bonanza) blant finalistene. Dette er noen flinke folk som fortjener seier ♥ Gratulerer til både dere, og til resten av finalistene! Dette er så gøy ♥

Dere, ass! Er det rart jeg digger dere? Gang på gang beviser dere at dere alltid er her og stiller opp, og at det faktisk er jeg som har kapret de beste leserne i hele blogg-Norge. Dere rocker big time, og alt jeg vil er å leie et svært lokale – stelle i stand tidenes fest for dere, og klemme dere alle og enhver både sønder og sammen. Jeg er så glad i dere – aldri glem det, ok?

Det er definitivt en svært glad bergenser som går til sengs i kveld, og nå er jeg bare minutter fra å sovne med et stort smil om munnen. Takk igjen ♥ Dette betyr ekstremt mye for meg!

Kjærleik i fleng fra meg

Annonse