Annonse

JEG KLARER IKKE KONTROLLERE MEG!

God kveld i stuggu, skjønnheter!

MY GOD jeg er så glad i dere.. Måtte bare si det, haha. Jeg føler så mye for dere.. Så mye at det rett og slett blir vanskelig å vise, men nå fikk jeg i hvert fall følelsene mine ned på papiret!

Fokens? 

Jeg har kommet over verdens deiligste nettside når det kommer til interiør.. Jeg har jo alltid visst at Ting er en kul butikk med mange kule ting, men Ting på nett er jo et inspounivers uten like. Jeg har faktisk sittet og bladd meg side opp og side ned, de siste timene nå, og lagt en haug av varer i handlekurven. Denne siden er livsfarlig, skal jeg fortelle dere, og nå må jeg dele en haug av mine favoritter med dere. 

Handlekurven må dessverre justeres litt ned, for jeg tror jaggu at jeg plukket med meg hele butikken, og det går jo ikke. HEHE! 

I tillegg til ting fra Ting (haha), finner dere også et par-fem produkter fra andre favorittnettsider, og bare sånn at alle vet det, så inneholder ikke dette innlegget en eneste annonselenke. 

1. Blomsterkrukke HER 2. Mintfarget taklampe HER 3. Putetrekk fra HAY HER 4. Sidebord HER 5. Kjøkkenhåndklær fra HAY HER 6. Melamine t-skjeer HER 7. Kjøkkenhåndklær fra HAY HER 8. Gule knotter HER 9. Brødkurv HER 10. Deilige håndklær fra Vipp HER 11. HAY Kaleido brett HER

12. Polkadotter wall stickers HER 13. Pistolvase HER 14. Ananasplante fra IKEA 15. Putetrekk fra Ellos 16. 6 pk. melamine krus HER 17. Kommode fra Skeidar 18. Skålet slikkepott fra Ellos 19. Kurv fra Bloomingville HER 20. Superdigge håndklær fra HAY HER 21. Fargerike spisepinner HER 22. Vase HER

23. Salt og pepperbøsse HER 24. Lampe HER 25. Pyntepute fra Ellos 26. Acapulco stol 27. Poster HER 28. Håndklær HER 29. Trebrett fra Ellos 30. Rålekkert pledd fra HAY HER 31. Fyrstikker HER 32. Sleiv fra Ellos 33. Mintfarget silikonpensel fra Ellos 34. Skittentøyskurv HER 35. Palme fra Skeidar

Altså.. Skjønner dere eller?? Er ikke dette eyecandy på høyt plan, så vet ikke jeg, og dette her er akkurat slike produkter man trenger for å skape et så til de grader happy home! Åh 

Nå må jeg shoppe. Det klør i fingrene, haha! 

Hva gjør dere på i kveld?

Annonse