Annonse

JEG LENGTER TILBAKE

Et omsider hallo fra meg… I går var det grytidlig opp – klokken 05.00 for å være mer eksakt, og etter en forferdelig flytur med altfor mye turbulens, gikk turen direkte til Sandvika Storsenter for en jobb i forbindelse med BlogStyle Week. Da vi var ferdige rundt klokken 19.00 dro jeg direkte til Stine for litt venninne- og babykos, og da jeg kjørte hjemover var jeg så trøtt at jeg ikke orket å åpne macen. Det ble altså en litt i overkant brå start på hverdagen, og nå sitter jeg her i sjappa og lurer på hvor ferien ble av, haha. Vi har allerede kommet oss ut i august, og jeg får frysninger (ikke av den gode sorten) når folk snakker om høst. Jeg er ikke klar for høst… Laaangt ifra klar! Høst? Nå? Allerede? Nei takk!

Jeg har noen flere solfylte snaps fra Spania på lur, som jeg tenkte å dele med dere på denne noe overskyete torsdagen. En av tradisjonene er jo minigolfturnering, og i år var vi så mange som 8 personer med et helsikens konkurranseinstinkt, som alle prøvde å komme på pallen. Dennis vant jaggu hele greien, og jeg klarte å klamre meg til 3. plassen, haha. Det hadde jeg aldri trodd, men det hadde nok noe med en uventet og verraskende hole-in-one, jeg på et mirakuløst vis klarte å få til. For meg er minigolf 100% flaks, haha – jeg aner jo ikke hva jeg driver med.

Blant de 8 var både Jon og mamma, Dennis og jeg, Christian, Trine, og to av hennes venninner – Caroline og Silje. Det vittige er jo at Silje (hun nydelige blondinen under her) er en jente jeg vokste opp med da jeg var liten. Vi har hatt sporadisk kontakt opp igjennom årene, men lite viste vi om at våre veier skulle krysses i Albir 20 år senere ♥ Caroline (den vakre brunetten) ble jeg kjent med gjennom Stine, og også her skulle det vise seg at vi ville komme til å ha enda mer med hverandre å gjøre enn på et vors i ny og ne. Stor stas med nye bekjentskaper og gode venner!

 

Jeg kommer virkelig til å leve lenge på årets sommerferie – og det til tross for at den bare varte i en uke. Åh, som jeg lengter tilbake… Max savn!

Som nevnt er jeg på plass i butta, og her står jeg til klokken 16.o0 i dag. Deretter blir det innspilling av ny challenge og enda et forsøk på disse svarene på spørsmålsrunden. Fader, ass – alt klikket, og det jeg hadde spilt inn ble slettet. Tror dere jeg var forbanna, eller? HA HA! Jeg tok seriøst nesten fyr!

Hva gjør dere på i dag, snupper?

Annonse