Annonse

JEG OVERVANT FRYKTEN

//I samarbeid med Vegas

Helloooo ♥

Nå var det på høy tid å stikke innom dere, men programmet er så tight, at jeg ikke har hatt mulighet tidligere. Det står så mange aktiviteter på planen atte hjelp, men det er jo det som gjør denne turen så himla bra – at vi faktisk får oppleve så sjukt mye mer enn hva vi vanligvis opplever når vi er her.

Det er jo nemlig litt for lett å bli værende på hotellene langs stripa, da de byr på både underholdning, shopping og gode restauranter. Denne gangen, derimot, har vi virkelig fått øynene opp for alt det andre man faktisk kan gjøre her i Vegas, som f.eks. å bo i det hippe og urbane Las Vegas Downtown, oppleve lokale og supergode restauranter, dra på inspirerende festivaler, show og utstillinger, og i tillegg bli helt crazy bak rattet på en sunbuggy ute i ørkenen. Oppi alt dette er vi jetlagged, men vi har på et mirakuløst vis klart å holde oss til programmet, uten å sovne midt under en middag, haha.

Apropos sunbuggy… Som forøvrig er verdens råeste aktivitet!

IMG_0515

Jeg er liker å tro at jeg er en skikkelig tøffing, men jeg må innrømme at jeg har blitt skikkelig pysete med årene. Ikke tør jeg å ta noen skumle karuseller, og så har jeg på toppen av det hele begynt å bli litt nervøs for ting som går fort. Men i går, folkens… I går, da jeg satt meg bak rattet i den lille buggyen, skjedde det noe. Jeg klikket fullstendig, tråkket inn gasspedalen så hardt jeg bare klarte, og suste av sted over steiner og sanddyner.

Opplevelsen gav oss alle et helsikens adrenalin, og jeg satt bare og hylte, skreik og lo om hverandre da jeg suste rundt i ørkenen. Gutta boys hadde jo sett for seg en skikkelig pinglete ride, men dette ble alt annet enn pinglete og stusselig. Jeg følte på et tidspunkt at jeg var så tøff at jeg kunne tatt de sjukeste karusellene i verden, så nå får vi se om det bare var en følelse der og da, eller om jeg faktisk på en eller annen måte har overvunnet frykten for action.

IMG_0478

IMG_0474

 

IMG_0516

IMG_0484

IMG_0513

IMG_0494

IMG_0491

IMG_0502

IMG_0500

IMG_0496

Herregud så GØY! Dette er noe alle må gjøre noen ganger i løpet av livet, ass, for det her var helt rått! Vi filmet selvsagt hele opplevelsen, og en video publiseres på YouTube om ikke så altfor lenge – hurra.

Nå skal vi spise frokost, og lade opp til nok en ellevill dag i Las Vegas. I dag står pool party på planen – selvfølgelig på TAO Beach, og vi gleder oss max til å danse som gærne og slurpe i oss iskalde mojitos.

Har dere det fint der hjemme, darlings? Sees snart igjen!

Annonse