Annonse

JEG SVARER…

Hei igjen, fininger!

Nå er det ikke lenge til vi setter oss i bilen og setter kursen mot Oslo, så da tenker jeg at dere kan hygge med halvparten av svarene på spørsmålsrunden, mens vi suser nedover fjellet.

Den andre halvparten besvares i morgen, så fortvil ikke om du i denne omgang ikke har fått svar på ditt spørsmål ♥

Leggo…

Ann-elin:

Har du tenkt på å få barn med Dennis?

Skal jeg være ærlig, så skremmer tanken meg, men jeg merker likevel at det ville være veldig koselig med en familieforøkelse på ett eller annet tidspunkt. Jeg er jo så nysgjerrig på hva vi to kan skape sammen, og det skal bli så gøy å se hvilke trekk den lille rakkeren vil arve fra oss begge to.

Tenker du at det er en mulighet at dere flytter til stavanger senere? eller vil det bli oslo for alltid?

Når det gjelder hvor vi kommer til å ende opp til slutt, så er det faktisk litt vanskelig å si. Jeg er veldig glad i Stavanger, men sånn som situasjonen er nå med både leilighetskjøp og nye kontor/butikklokaler, vil det ikke være verken mulighet eller lyst fra min side til å flytte med det første. I tillegg har jeg mammaen min i Oslo, og det er viktig for meg å bo i nærheten av henne, da hun ikke er frisk. 571707-7-1446446448086

Marianne M:

Hvor henter du inspirasjon fra når du lager kleskolleksjoner?

Det er faktisk litt vanskelig å svare på, ettersom mye av inspirasjonen bare kommer til meg som lyn fra klar himmel. Jeg tar utgangspunktet i det jeg selv liker, samt min egen garderobe, og prøver å lage de klærene jeg har så sjukt lyst på, men som jeg ikke finner noen steder.

Reise, Tumblr og musikk inspirerer meg masse når jeg designer klær, og jeg ser ofte for meg en bestemt setting når jeg skal lage nye kolleksjoner. Som f.eks. hva jeg er keen på å kle meg i når jeg roadtripper i USA, eller hva jeg har lyst å tusle rundt i på en varm sommerdag på Grünerløkka. Gir det mening? Jeg har så mange kreative tanker og idéer, og noen ganger blir planene mine litt for crazy til at de kan la seg gjennomføre, hehe.

571707-7-1447675651117

Miriam:

Hvordan går det med deg? Har du rukket å lande helt etter Lesvos?

Det går fint med meg – takk som spør! Turen til Lesvos gjorde sterke inntrykk, og har nok forandret meg som menneske. Jeg har landet etter turen, men kommer ikke til å bli ferdig med å bidra der det trengs. Jeg kommer også til å fortsette å bruke min stemme og kanal til å formidle et viktig budskap, samt sterke og ikke minst viktige historier. Mennesker på flukt trenger et talerør, som faktisk kan prøve å få nordmenn til å åpne øynene, og til å være et medmenneske. Ny tur til Hellas er booket, og om en måned reiser jeg ned igjen for å bidra i Athen.

img_3033-571707-9-1454742729421

Hvordan anbefaler du å gå frem hvis man vil møte flyktninger (Her i Norge)?

Det aller beste du kan gjøre er å sjekke ut hvor det finnes mottak i Norge. Dette finner du enkelt svaret på ved å klikke deg inn på Norsk Folkehjelp sine nettsider. Deretter kan du sende mail eller ringe direkte til det mottaket som er nærmest deg, og høre hvordan du kan bidra. De kommer garantert til å sette enormt stor pris på ditt engasjement!

Iselin HL:

Hvor ser du seg selv med tanke på kleskolleksjonen om 5 år?

Oj! Jeg har store ambisjoner og mål! Om 5 år, skal StyleConnection være etablert i hele skandinavia, og det hadde vært helt awesome om jeg hadde hatt flere ansatte og flere fysiske butikker, rundt om kring i Norge. På dette tidspunktet har jeg også introdusert California for StyleConnection, og målet er å drive litt pop up shop-virksomhet i byer som Los Angeles og San Diego.

Hvordan begynte du å gå fra «classy suit girl» til sprudlende og morsom klesstil?

Det er vanskelig å si hvordan overgangen var, men alt skjedde i tidsrommet hvor jeg fant meg selv. Dette skjer ofte i midten av tjueårene. Man begynner å bli voksen, man merker hva som faktisk betyr noe, og hvem man ønsker å være. Jeg var aldri komfortabel som «classy suit girl», og klærene gjenspeilet på ingen måte min personlighet. Med det samme jeg endret stil, og kjøre på med farger og det jeg mente var kult, og ikke hva motenorge mente at jeg skulle gå med, ble jeg et helt nytt og mer sprudlende mennekse.

Føler du at du har blitt mer strukturert i det nye året så langt?

I wish! Jeg sliter max når det kommer til dette med struktur, men jeg er sikker på at det kommer til å bli hundre ganger bedre med det samme jeg blir ferdig med kontoret. Det å ha en jobb å gå til hver dag, kommer til å gjøre underverker både når det gjelder struktur og effektivitet.

571707-7-1446446465262

Er noen av dine venner/bestevenner sånne som har vært en leser/fan og i senere tid møtt på deg? (skjønner? haha!)

Haha, skjønner hva du mener! Hmm.. Alle mine venner er som regel venner som har vært der i mange år, men jeg har blitt godt kjent med folk i «bransjen» om jeg kan si det sånn. Katinka, f.eks. var en person som leste bloggen min, men som også jobbet i Side2. Hun skulle gjøre et intervju med meg, og da vi skravlet om løst og fast, merket vi fort at vi hadde en god kjemi, og at dette var noe som kunne føre til vennskap.

Folk som irriterer deg?

Åhåj! Det er nok av folk som irriterer meg grønn… Som bl.a dem som sjekker inn på Legevakten på Facebook, men som ikke vil si hva som er gale når folk spør. Det er så sjukt irriterende! Mennesker som stopper på toppen av en rulletrapp, slik at alt stopper opp, er også blant de mest irriterende og hensynsløse folka. Og så må vi ikke glemme dem som ikke stiller seg BAK den røde linjen ved bagasjebåndet på flyplassen. Hadde de bare stilt seg BAK denne, hadde alle fått muligheten til å hente frem kofferten sin!

Enkelte bloggere irriterer meg også grenseløst. Men her er det så mye som irriterer meg, at jeg omtrent kan skrive et eget innlegg, haha.
xoxo:

Kan du fortelle litt om hvor mye tatoveringene dine kostet?

Hmmm… Nå begynner det å bli så lenge siden jeg tok tattiser at jeg ikke lenger husker hva jeg betalte, men den jeg har på ryggen, tror jeg kostet rundt 15.000 kroner. Sleeven er det en venninne som har tatovert gratis, og de små tøysetatoveringene som jeg tok i min ungdom, kostet i underkant av en tusenlapp, om jeg ikke husker helt feil.

571707-12-1438274957705

Hvilken tatovering har dypest forhold til?

Sleeven er den jeg har et dypest forhold til. I denne tatoveringen er flere betydningsfulle elementer inkludert, som bl.a et lommeur som jeg arvet etter morfar og mormor. Klokkeslettet viser også 22.09, som er bursdagen til min kjære morfar.

Ida:

Har Dennis sluttet i jobben sin, for å satse mer på talkshow konseptet deres?

Ja! Dennis har nå blitt selvstendig næringsdrivende, og kommer til å satse stort på YouTube, både sammen med meg, men også alene med sitt gaming-prosjekt. Dette krever mye tid, og da spesielt på dagtid, noe som gjør en 100% stilling i tillegg til dette ganske så utfordrende. Vi er signert av Nordic Screens, som gjør det mer seriøst, og faktisk mulig å gjøre på fulltid. Hos Nordic Screens har vi et nettverk av folk som hjelper oss opp og frem, og som lærer bort vitktige triks for å kunne lykkes som youtuber.

Lizzy:

Hei Kristin! Jeg ELSKER engasjementet ditt rundt plastiske kirurgier osv…
Som jeg har forstått det er du god venn (eller hvertfall venn) med sophie Elise som faktisk har hatt en del operasjoner! Har dette påvirket deres forhold? Har hun kommet med kommentarer til deg om det du sier og mener?
Eller er ingenting forandret?

SÅ deilig å høre! Jeg blir så glad når jeg engasjerer dere! Sophie og jeg er venner, ja. Ikke nære venner, men venner nok til at jeg fikk en liten SMS fra henne vedr. videoen. Hun syntes det var litt vanskelig å vite hvordan hun skulle forholde seg til meg etter det jeg hadde sagt, men som jeg sa til henne, så er ikke noe mellom oss endret. Hun er en skjønn jente som jeg liker veldig godt, men det hun står for og det hun velger å gjøre med kroppen sin, er ikke noe jeg verken ser på som positivt, eller noe jeg støtter.

Nicole:

Når tror du sånn ca at butikken kommer til å åpne? 🙂 snakker vi en mnd, halvt år?

Jeg aner ikke. Jeg har valgt å ikke sette en åpningsdato for å unngå stress, men vi snakker ikke mer enn en liten måned. Det skal ikke gå et halvt år til jeg åpner, ass. Såpass ineffektiv kan jeg ikke være, ass. Haha!

IMG_38891

Iselin:

Viss du skal velge en person utenom familien og kjæresten din, hvem er da ditt største forbilde?

Ojoj.. Det må jo bli noen av de fine venninnene mine, og her har jeg flere jeg ser opp til. Betty er et stort forbilde når det kommer til bl.a jobb. Hun har en vanvittig arbeidsmoral man sjelden ser maken til, og er ekstremt flink til å motivere de rundt seg – meg inkludert!

Belinda er et stort forbilde når det gjelder å følge drømmer, og bare hoppe i det. At hun faktisk har flyttet til California, er vanvittig stort og beundringverdig, og jeg ser virkelig opp til mennesker som gjør drømmer til virkelighet.

Adidas eller nike?

Ja takk, begge deler! Det er umulig å velge, haha.

Hva er det vakreste dyret du vet om? Og hvorfor?

Hmmm… Det vakreste dyret må jo være en rosa flamingo, en kolibri, eller en sjøhest. Disse er jo både unike og vakre, men hvis jeg må velge én, må det bli flamingoen. Den er rosa for pokker, og det er grunn nok i seg selv, haha!

image

Føler du at du har «funnet» deg selv og den du vil være?

Ja, i aller høysete grad. Det tar sin tid, og man må gi seg selv den tiden det tar, men at man finner seg selv på et tidspunkt er i hvert fall sikkert. Jeg «fant» meg selv i en alder av 24/25. Akkurat da visste jeg hvem jeg var, hvilke verdier jeg hadde, og hvem jeg ville være.

Var du flink på skolen? Hvilket fag var din favoritt?

Jeg var middels flink på skolen, og kom ut med et snitt på 4. Matte var det faget jeg slet aller mest med, og dette faget har jeg alltid hatet. Jeg fikk ikke høyere karakter enn 2, men hentet meg inn i norsk. Dette var blant mine favorittfag, og på vitnemålet står karakteren 6 i skriftlig og 5 i muntlig.

Blant yrkesfagene likte jeg design aller best, og det er vel kanskje ikke så rart at jeg har endt opp der jeg er i dag.

Har du et sted du aldri har vært før, men drømmer om å reise til?

Jeg drømmer om å kjøre Route 66, selvom turen ender i Los Angeles, som vi har besøkt ved flere anledninger. Miami står også høyt på isten, i tillegg til Cuba og Jamaica. Og Tokyo! Tokyo har jeg virkelig lyst til å oppleve!

PicMonkey Collagea

Malin:

Trener du noe?

Jeg trener ikke, men det burde jeg selvsagt gjøre. Dennis og jeg har planer om å begynne å spille squash en gang i uken, så dette er i hvert fall en god begynnelse. Det er jo viktig å holde seg i aktivitet… Det skal ikke være så ille at man blir støl i det man beveger seg, haha. Ikke bra!

Hva er dine 3 topp favoritt snop?

Min soleklare favoritt er Trolliburger. Deretter kommer banana skids, og på tredjeplass ligger ufo. Jeg tror jeg er den eneste i verden som liker ufo-snopet, haha. Det smaker bare papp, men hjelpes så digg likevel.

2013-04-30-19

Bryr du deg noe om vekt?

Jeg bryr meg ikke om vekt. Jeg har ikke vekt hjemme, og synes ikke det spiller noen rolle om jeg veier 59 kilo eller 70. Jeg veier det jeg veier, og er fornøyd med det.

Beste med å blogge?

Det aller beste med å blogge, er å inspirere dere fine lesere. Det er deilig å bruke min stemme til å fremme viktige saker, og det er godt å i hvert fall prøve å påvirke ungdommen i riktig retning. Det beste er å se at bloggen min i mange tilfeller faktisk bidrar til bedre slevtillit blant leserne, og at mange blir mer sikker på egen stil.

Hanne Br:

Går det ann å fikse så en får zoomet inn på bloggen din, når en leser bloggen med mobil?

Working on it. Jeg vet at dette er et irritasjonsmoment, så dette skal jeg få fikset. Om du trykker på bildet, åpnes dette i ny fane, og da kan du zoome så mye du vil!

Kan man se paradise episodene som dere var med i på nett?

Dessverre! Denne sesongen er borte for godt, og ikke mulig å se noen steder. Kanskje like greit, haha.

Hvor gammel er Fokus?

Fokus ble 10 år 6.mars, så han begynner å bli en gammel gubbe. Jeg gruer meg så enormt til han ikke lenger er med oss, så det gjelder å ta godt vare på den tiden han har igjen.

571707-12-1395303381927

Anonym sier:

Hvor får man kjøpt den kule shortsen din? Som du brukte på ph og mange bloggbilder? (den som du har på deg nå)

Jeg har designet en råkul boyfriend shorts som kom for salg i fjor. Den fløy ut av butikk, men den kommer heldgivis inn igjen i løpet av de to neste ukene, hurra!

Lene Pa:

Har du noen gang spilt FIFA med Dennis? Hvis ikke kan du prøve?

Haha, jeg har ikke spilt mot han, men har fått prøve å bevege en spiller rundt på banen. Jeg suger så til de grader når det kommer til FIFA, men vi har faktisk planlagt en gaming session på ToyTube, hvor vi spiller mot hverandre. Dette tror jeg kan bli ganske så hysterisk å se på, haha.

571707-8-1411637716479

Hender det ting som får deg til å føle deg som en kjendis? Hva?

Jeg føler meg aldri som en kjendis. Jeg har kanskje et kjent ansikt og er en offentlig person, men jeg føler meg ikke akkurat som en kjendis. Når jeg ser at folk tar snikbilder av meg, føler jeg riktignok at det er litt forskjell på meg og naboen. At diverse presse slår på tråden for å få min kommentar en diverse saker, gjør at jeg føler meg annerledes, men aldri som en kjendis, haha.

Hva liker du VIRKELIG å gjøre?

Jeg liker virkelig å reise. Jeg ELSKER å reise, uansett hvor turen går. En roadtrip i Norge kan være like fantastisk som en tur til Los Angeles, men at reise er det eneste man kjøper som faktisk gjøre en rikere, er i hvert fall sikkert.

Sees i Oslo, darlings. Nyt resten av denne fine tirsdagen ♥

Annonse