Annonse

JEG SVEVER PÅ EN SKY!

Fy søren, folkens… Jeg er så blown away av alle fine meldinger det siste døgnet, etter at jeg publiserte denne videoen. I går hadde jeg også gleden av å holde foredrag om disse utfordringene, for en fantastisk gjeng på Høyskolen Kristiania i Bergen, og jeg svever fortsatt på en sky etter møtet med så mange herlige mennesker, og ikke minst etter tilbakemeldingene. Det er jo alltid skummelt å skulle stå foran en stor forsamling, men jeg følte det gikk fint, og at jeg fikk god support underveis. Når publikum er engasjerte, blir det jo så mye lettere, og jeg gikk derfra med et stort smil om munnen! Takk til dere som kom – det var en stor ære å få lov til å holde foredrag for dere!

Jeg reiste frem og tilbake på samme dag, og hadde dessverre ikke mange timene i Bergen. Heldigvis rakk jeg å tusle rundt i den ubeskrivelig sjarmerende byen i halvannen time før jeg skulle ta flybussen til Flesland, og jeg koste meg glugg ihjel der jeg vandret gjennom sentrums smale gater, langs de flotte trehusene og koselige smau. Bergen er uten tvil noe for seg selv – det finnes ikke en mer sjarmerende by, og det var så deilig å bare vandre rundt i solsteiken, og virkelig bare nyte byen. Jeg lyttet til fuglene som kvitret, til mennesker som gikk forbi, til vinden som blåste i trærne, og til barn som lekte og lo. Jeg var rett og slett i min egen lille boble i halvannen time, og kunne ikke hatt det bedre.

Jeg tok selvfølgelig en haug av bilder av den vakre byen – rundt 100 stk, faktisk, men dere skal få slippe å scrolle gjennom 100 bilder, altså. 15 bør vel være nok? Hehe.

Har dere noen kjekke planer for helgen?

Annonse