Annonse

JEG TESTER…

Annonse: Oluf Lorentzen

Hvis dere har fulgt med på story på Instagram i dag, har dere fått med dere at jeg har testet en haug av veganske oster fra Violife. Man skulle jo tro at jeg hadde startet et eget lite testpanel, for her gikk den ene godbiten etter den andre ned på høykant.

Det er så gøy at flere og flere aktører satser stort når det kommer til veganske alternativer. Er det noe vi ikke kan få nok av, så er det veganske, smakfulle oster, og dere kan jo tro jeg koste meg glugg da jeg skulle smake på både kremoster, ost i blokk, skiver og en slags «feta» . Snakk om drømmedag, haha!

Her var det definitivt mye godt, og favorittene mine er uten tvil osteblokken med pizzasmak – altså HALLO, skivet ost med røkt smak, og creamy tzatsiki! Herregud så mums. Den tzatzikien kan jeg seriøst spise med skje rett ut av boksen, haha. Sååå god er den, faktisk. Jeg får vann i munnen bare av å tenke på den!

Alle disse ostene finner dere ved å stikke innom Meny, eller ved å klikke her. Og det beste av alt? Koden «vegan15» gir dere 15% rabatt på alle veganske oster fra Violife! YAY ♥ Jeg har forresten fått noen gode tips fra kule folk, som allerede har testet «fetaosten» , som sier at det er superdigg å kutte den opp, marinere den i krydder og olje, og lagre den i på glass med lokk i kjøleskapet. Der holder den kjempelenge, og blir bare bedre og bedre på smak. Naaaaam!

Nyyyt kvelden, fininger! Jeg har hatt fryktelig mye jobb på agendaen i kveld, men nå er det popcorn og beina på bordet… Digg!

Annonse