Annonse

JEG VÅKNET OPP TIL EN GOD NYHET

Jetlaggen er et forbanna faktum, og jeg som var så begeistret da jeg i går trodde at jeg hadde klart å styre unna. Jetlag er digg når man er påvirket den andre veien, om jeg kan si det sånn… Når man faktisk våkner klokken i firetiden på natten. Det er IKKE digg når man ikke får sove før sent på natt, og at man dermed ikke klarer å våkne før langt ut på dagen.

Sånn som i dag… Jeg sov jo helt til klokken 13.00, og det passer så sjukt dårlig når jeg har mye å gjøre. I går tror jeg riktignok at The Sims hadde en finger med i spillet, for da jeg egentlig var klar for å legge meg, fikk jeg det plutselig for meg at det ville være lurt å sovne til Sims. Lol! Det går ikke an å sovne mens man spiller Sims, og før jeg visste ordet av det, var kokken bikket 03.00. WTF? Man må aldri spille Sims. Eller… Bare litt. Litt Sims… HE HE!

Men okei, nok om uinteressant jetlag og teite dataspill, til noe langt mer hyggelig. Nemlig den gode nyheten jeg våknet opp til i dag!

Skjermbilde 2016-09-27 kl. 13.36.26

Wuuuhuuuu! Tenk det, folkens… At jeg er en av de 10 nominerte til å bli «Årets Blogger» under Se og Hørs kjendisgalla. Jeg kan ikke tro det er sant, og jeg måtte faktisk refreshe siden gjentatte ganger, for å sjekke at dette ikke bare var ønsketenkning eller en eneste stor drøm. Dette er jo så stort, og jeg er så glad for at min kamp mot kroppspresset vektlegges i teksten. Dette står nemlig skrevet under navnet mitt:

«Kristin Gjelsvik har brukt 2016 til å ta et knallhardt oppgjør med skjønnhetstyranniet, og er en tydelig, sterk stemme og en motvekt i en bransje med mye utseendepress. Bloggen er fargerik, morsom og engasjerende, og Kristin er opptatt av påvirkningen hun har på leserne sine, noe hun fortjener massiv honnør for!»

Nå er det altså opp til dere, vakre lesere… Det er dere som bestemmer hvem som går av med seieren, og hvis dere mener jeg fortjener denne tittelen, blir jeg evig takknemlig om dere vil legge igjen en liten stemme nederst på siden HER ♥

Snakkes igjen om litt, jeg må bare ha ei litta brødskive i kroppen og litt kaffe i koppen!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse