Annonse

JEG VET AKKURAT HVA JEG VIL HA!

Hei fra sjappaaa ♥

Det er jo en skam å være inne på en såpass nydelig dag som denne, men sånn blir det jo når man driver butikk. Jeg får jo heldigvis gjort en del ting når det er rolige perioder her, sånn som å titte innom dere, og si halla gjennom et blogginnlegg.

Helt siden jeg delte litt idéer rundt uteplassen med dere, har jeg ikke klart å slutte og tenke på hvor fresht det faktisk kan bli der ute, om jeg bare finner den riktige mixen av møbler, dekor og planter. Jeg har liksom hatt en tanke i hodet mitt, og når jeg nå visualiserer tankene mine gjennom et moodboard, ser det slettes ikke så verst ut. Jeg drømmer om en digg lounge med masse palmer, planter, palmesus, og duse, deilige sommerfarger…

Jeg blir nødt til å sy putetrekkene selv, da det er umulig å oppdrive akkurat det jeg har i tankene. Metervarer, derimot – der finnes det jo et hav av muligheter og valg, og jeg har nå funnet frem noen soleklare favoritter som kommer til å gjøre uteplassen komplett. Det blir nok klatreplanter fremfor en fargerik vegg – sånn siden naboene er så skeptisk, haha. Klatreplanter vi uansett bli råfint – i hvert fall om jeg velger å gå for noen som er fine året rundt.

Åh, ser ikke dette ganske fresht ut? Alt jeg har funnet frem er akkurat passe rimelig til at vi ikke ruineres når vi nå skal gjøre om, og jeg kjenner det kribler i de kreative fingrene etter å komme i gang. Jeg lukter en liten shoppingrunde i løpet av ettermiddagen, med andre ord, haha!

Så… Hva synes dere? Tror dere det blir fresht i hagen vår, om vi velger en kombinasjon som dette? Noe dere ville tilført eller tatt bort? Åh – interiør og dekorering er jo såå GØY!

Nå pakker jeg snart sammen her, og tusler hjemover. På lørdag kjører vi det skikkelig opp på markedsdagene på Løkka, og ALLE varer i hele butikken vil være nedsatt med så mye som 50% rabatt – HURRAAA!

Sees senere, fininger ♥

Annonse