Annonse

JEG ER NESTEN 100% SIKKER

Det føles så godt å være «hjemme» igjen… Jeg elsker Bergen – i hvert fall på dager som denne, hvor solen skinner fra skyfri himmel, og byen viser seg fra sin aller beste side! Samtidig vet jeg at jeg ikke kommer til å flytte tilbake. Det er jeg nesten 100% sikker på… Da jeg var yngre, var jeg skråsikker på at jeg en eller annen gang i fremtiden skulle overta huset jeg vokste opp i. Jeg skulle bo der med min egen famile, og nabovenninnen jeg vokste opp med, skulle selvfølgelig overta huset til sine foreldre. Disse husene våre lå tett i tett. Og så skulle vi få barn som skulle bli bestevenner, og leke i hagen akkurat slik vi gjorde. Den gangen var dette en vidunderlig visjon – en herlig og fjern drøm som jeg var sikker på skulle bli oppfylt, men så skjer livet, og ting blir ikke slik man har sett for seg.

Først og fremst endte jeg jo opp som frivillig barnløs, selv om jeg i ungdommen tenkte annerledes. Og det tok heller ikke lange tiden etter at jeg flyttet til hovedstaden, at jeg bestemte meg for å bli værende der. Det var noe med byen. Med været. Det er ingen hemmelighet at det regner fryktelig mye i Bergen, og såpass mye nedbør orker jeg bare ikke. I hvert fall ikke nå som jeg er så godt vant med det været vi har på Østlandet. Det er jo to vidt forskjellige verdener…

Bergen vil likevel alltid være min favoritt – en by som står mitt hjerte aller nærmest. Og jeg elsker tanken på at jeg kan reise hit på besøk akkurat når jeg ønsker. At jeg nesten kan legge turene til de dagene hvor solen skinner, haha. Et solfylt Bergen slår nemlig alt, og da mener jeg alt!

Vi har hatt en fantastisk dag i dag, og hatt en produktiv og inspirerende dag med gjengen i AdLink. Etter noen gode timer på kontoret tuslet vi ned til Matbørsen for en liten matbit, og nå står vi nok en gang på farten. Vi skal til min kjære halvbror og hans samboer på middag, så dette skal bli en nydelig kveld. Og når vi kommer hjem? Da skal jeg faktisk legge meg i badekaret… Dempet belysning og varmt vann frister faktisk enormt mye, og det kommer fra meg som egentlig hater badekar, haha. Ting skjer!

Nyt kvelden, fininger! Og takk for vidunderlige tilbakemeldinger på vår nye episode. Jeg skal lese dem nøye i kveld ♥

Annonse