Annonse

JEG VIL FLYTTE!

Livet på Venice, ass… Jeg går aldri lei av den chille stemningen – av folk som nyter livet, og lever hver dag som det skulle vært den siste. Til og med de hjemløse ser ut til å være livsnytere, og mange av dem er et soleklart bevis på at man egentlig ikke trenger en damn shit for å være lykkelig. Dette gjelder naturligveis ikke alle de som bor på gaten – det kan jo overhodet ikke være lett, men her på Venice virker det som om en del av dem har det ganske så alright, og at de rett og slett tar vare på hverandre. Det er i hvert fall dette inntrykket jeg sitter igjen med etter utallige mange visitter her nede – det er mye smil og latter, i tillegg til musikk og gatekunst – helt vidunderlig.

Da vi syklet rundt i går på hvert vårt knallrøde glis, med solen rett i fleisen og vind i håret, kjente jeg på en skikkelig lykkefølelse… Jeg blir ekstremt happy når jeg er på reise – det er dette som beriker livet mitt aller mest, og om jeg hadde hatt muligheten til det, hadde jeg seriøst bare bosatt meg på ulike deilige steder rundt om kring i verden. Hvor deilig hadde ikke det vært, egentlig? Å bare leie ut huset hjemme, og reise ut i verden i et år eller tre?

På vei hjemover stoppet vi innom en thai-restaurant som lå like ved kanalen i Venice. Her satt vi og koste oss med deilig middag i sjarmerende og rolige omgivelser, som passet oss perfekt etter turen nede på beachen. Kvelden ble avsluttet med en outfitshoot og coronas ved bassenget her på hotellet – helt perfekt!

Nå skal vi nok en gang ut på nye eventyr… Måtte dere få en nydelig søndag så lenge, så sees vi igjen litt senere ♥

Annonse