JENTEKVELD

Hellooo fra København ♥

Eller, hellooo fra syden. Det er faktisk syden i Køben, noe ingen av oss hadde regnet med. Derfor er kofferten full av klær som passer høsten til, så nå må vi trikse og mikse før vi skal ut på ei litta vandring. Denne byen er jo så deilig, og jeg gleder meg til å leke litt turist og knipse en haug av bilder, før festen i kveld. Bettyen min skal feire de happy 30, og jeg vet at dette kommer til å bli en magisk feiring.

I går fikk jeg tilsendt noen bilder fra jentekvelden Sunsilk Minerals og jeg arrangerte i sjappa, og disse må jeg jo selvfølgelig dele med dere. Som jeg nevnte i går, var det en fantastisk kveld i godt lag, hvor jentene kunne kose seg med litt cupcakes og sprudlevann, fotovegg, styling av hår, gode samtaler, shopping, og selvfølgelig ei litta goodiebag. Jeg må bare enda en gang uttrykke min glede over å møte følgere face to face, og faktisk snakke med dem som følger med på alt det rare jeg driver med.

Vi koste oss glugg i noen gode timer, og jeg gikk derfra med en god følelse i kroppen og et stort smil – FOR en kveld!

smile

Unknown3

girls

Unknown4

cupcake

Hair

Tusen takk til alle som kom og bidro til å gjøre denne kvelden så vidunderlig – og takk til alle som deltok i konkurransen. Dette var så kjekt, og jeg lover å arrangere flere slike kvelder fremover, om det høres kult ut?

Nå må vi få i oss litt mat, så da snakkes vi senere. I love you all ♥