Annonse

JENTENES JULEBORD

God kveld i stuggu, skjønninger ♥

Jeg lever, altså… Så vidt, og omsider har jeg fått summet meg til å legge ut en liten stemningsrapport fra kvelden i går. 

Verdens beste julebord, UTEN tvil, og jeg elsker å stelle i stand og invitere mine fantastiske venninner til minnerike kvelder hvor latter og smil er hovedingrediensen!

Fy flate for noen vakre, fine og flotte venner jeg har. Hver og en av dem er unike, jeg er så himla glad i dem alle sammen, og når de er så inn i satans gode, er det ekstra stas å gjøre en innsats for at de skal få en toppers kveld. 

Julebord hos meg har blitt en tradisjon, og hvert eneste år har jeg alltid noen overraskelser på lur. I år hadde jeg laget en superfengende sang og quiz for anledningen, og i tillegg fikk alle sammen en liten goodiebag som inneholdt et par glowstick øredobber, en bart, en polkastang og en penisblyant. Litt skitten må man jo være, og denne penisblyanten ble vesentlig under årets quiz.

Kveldens høydepunkt og største overraskelse, var da jeg fikk æren og den sinnsyke store gleden av å introdusere selveste Tommy Fredvang som kveldens taler. På damenes julebord må man jo selvsagt ha en damenes tale, og siden ingen kvinne kan holde denne talen, var det ingen tvil om hvem jeg hadde sett meg ut som perfekt til å snakke foran denne livlige forsamlingen. FOR en mann, FOR en tale. Jeg slutter ikke å smile med julebordet friskt i minne, og jeg sliter faktisk med å rydde vekk alle spor etter festen… SÅ mye savner jeg faktisk kvelden i går!

Stupfulle, happy, støl etter Get Down, og med glowsticks i ørene dro vi videre ut på byn for å danse, og etter noen runder på dansegulvet, og etter å ha mottatt mange komplimenter for kveldens selvlysende accessories, dro vi på en plass som heter Saras, for å spise pizza. Dette er faktisk en superhyggelig bar, som i tillegg til alkohol også serverer pizza helt til klokken 3 på natten, så der invaderte vi et sofahjørne for å gomle i oss enda mer mat, og deretter tusle hjemover etter en helt fantastisk kveld. 

HALLELUUUJA og hurramegrundt… Kvelden over alle kvelder ♥

Nå tar jeg kvelden, så da skrives vi i morgen. Sweet dreams!

SMASK

Annonse