Annonse

JENTENES JULEBORD

Å gud bedre for en kveld!

Årets høydepunkt er uten tvil jentenes julebord, og i år som i fjor og de tre årene før det, har vi skapt en herlig tradisjon som innebærer altfor mye alkohol, altfor mange ukontrollerte dance moves, en god dose latter og generelt fobanna god stemning.

Det er få ting som slår de kveldene der, og dagen derpå kan man ikke gjøre annet enn å smile fra øre til øre, selvom formen er påvirket av altfor mye moro. Eller.. Kan man ha altfor mye av moro? Jeg sier NEI! Haha.

Kvelden begynte som alltid relativt dannet og oppegående. En gjeng fine kvinnfolk rundt et bord, fin i tøyet, nippende til vinen mens man skåler og ler, for så å ta en fullstendig helomvending fra dannet til rølp. Jeg elsker det! Hurra for rølp, sier jeg bare. Maten og alkoholen gikk ned på høykant, underholdningen som bestod av bl.a quiz og photobooth gikk rett hjem, og alle propsene til boothen ble flittig brukt utover kvelden. En haug av polaroider ble hengt opp på veggen, og før vi visste ordet av det var vi dritings iført både enhjørningmaske, indianerfjær, minnie mus ører og partybriller, mens vi danset Get Down med musikken på full guffe.

Da klokken bikket ti geleidet jeg alle de høylytte og festglade kvinnfolkene ned til Syng hvor enda en overraskelse ventet. Jeg hadde nemlig booket et karaokerom opplyst av rosa neon for anledningen, så her sang vi som gale i en time før vi dro ut på byn for å danse. Helt føkkings perfekt! 

Etter et heftig bytur med høy partyfaktor, ramlet vi inn på McDonalds for å få i oss den høyst nødvendige nattmaten bestående av både nuggets og cheesburger. Den doble varianten selvfølgelig, og masse pommes frites. MASSE!! Det var så mye gris rundt oss der vi satt til langt på natt, og det var såå digg å avslutte natten med en kaloribombe uten like. McDonalds er LIVET! Man må alltid avslutte der etter byn, sant man må? Haha!

ÅÅååh!

So much feel good jeg døøør! Lykken i livet er uforglemmelige kvelder med gode venninner, og jeg gleder meg allerede til neste år. Jeg er heldig som har så fine mennekser i livet mitt ♥

Så.. Da er det deres tur!! Hvordan var lørdagen? Noen juicy stories dere kan dele med meg og de andre leserne? Wuuhuuu!

LOVE YOU ALL

   

Annonse