Annonse

JENTER, JULEKOS OG JAXON!

Åh, gårsdagen var så fin! 3. søndag i advent ble tilbragt med de fine jentene mine – Setare hadde invitert inn til julekos med hjemmelaget julegrøt, vafler, pepperkakebaking og andre julegodter. Mums!

Lille Jaxon var også med på kosekveld med jentene, og det kommer nok ikke som en overraskelse at han var den som fikk mest oppmerksomhet, hihi. Skjønne lille godklumpen! Tenk at han blir to år i februar? Jeg forstår det bare ikke! Ble han ikke født i for en måned siden, liksom? Åhåj!

Vi fikk selvfølgelig streng beskjed om å stille i ugly christmas sweaters, og jeg tok oppgaven på alvor. Det gjorde i grunn alle sammen, haha. Nisseluer skulle også være en del av antrekket, så det var noen julete og fargerike damer som hygget sammen i går! Jax hadde også fått på seg julegenser for anledningen – so cuuuute!

Om bare én uke er det julaften! Hvor tussete er ikke det, egentlig? Jeg vet at jeg gjentar meg til det kjedsommelige nå, men jeg slutter liksom bare ikke å bli sjokkert over hvor lite tid det er igjen, haha. Vi må seriøst stoppe tiden, ass! Jeg henger ikke med i det hele tatt, phew!

#Gjengenallianse ♥

… og verdens skjønneste duo! Jax og Setare ♥

Fine, vakre buketten! Jeg har så sjukt fine venner, ass ♥

Innimellom julegrøt og quiz som Setare hadde laget spesielt for denne kvelden, ble det selvfølgelig tid til litt tegnefilm med min lille BFF. Sjå på’n! «Tantes» lille gull ♥

I dag våknet jeg opp til enda mer snø utenfor, og det gjør meg så glad i hjertet mitt. Det blir faktisk hvit jul på østlandet, så nå krysser jeg alt jeg har for at denne delen av landet kan dele litt med Stavanger, haha. Det er der vi skal feire jul i år, og det eneste jeg ønsker meg er snø og kuldegrader – julestemningen forsvinner liksom litt når gradestokken viser 8 varme!

Har dere hatt en fin helg? Og er dere klar for julaften neste mandag? Wooohoooo!

Annonse