Annonse

JO STYGGERE DESS BEDRE!

God morgen, og happy lørdag ♥

Pensjonisten la seg like før klokken elleve i går kveld, så man kan trygt si at jeg er våken og klar for en ny dag. Man blir jo helt døsig og slapp av å ikke gjøre noe som helst, og at vi er i Spania off season, er i hvert fall sikkert, haha! Det er absolutt ingenting å finne på.. 

Jeg tenkte det var på tide med et lite tilbakeblikk på alle de forferdelige Snapchat snapshotsene fra den siste tiden, som heldigvis forsvinner etter 24 timer, haha! Alt man legger ut på MyStory, ass.. Jeg ELSKER det! Selvom jeg er åpen og ærlig på bloggen, er det noe helt eget med Snapchat – der har jeg virkelig ingen grense for hva som er for drøyt, stygt eller privat. Jo styggere og teitere dess bedre, og ut i fra deres tilbakemeldinger på Snap, ser det ut til at dere er like store fans av både dobbelhaker, kjipe nudler og valker som meg, haha. Jeg elsker dere på snap, og jeg elsker at også dere deler så vanvittig mye privat (haha) med meg – sammen er vi dynamitt, eller hva?

 Snapchat: StyleConnection


Den beste snappen jeg har fått, var snappen hvor en av dere spurte på video, om hvor lenge jeg hadde tenkt å gå med den gule genseren!!! Hahahahahaha, det var så hysterisk.. Tenk da, jeg gikk faktisk med den samme genseren hver eneste dag, i over TO uker på snap!! Dette spørsmålet måtte jo komme før eller siden, og bare så dere vet det, så får dere et etterlengtet gjensyn med den gule genseren med det samme jeg er tilbake i Oslo. Jeg skal gå med denne genseren HVER dag frem til jul, haha. 

Hva står på planen i dag da, darlings? 

I LOVE YA’LL ♥

Annonse