Annonse

JOIN IN!

//Delvis i samarbeid med Kilroy

Jeg må innrømme at det var litt kaotiske tilstander hjemme hos oss i morges, men vi klarte jaggu å komme oss ut av døren på det tidspunktet som planlagt. Vi har hatt god tid her på Gardermoen, og sitter nå og hygger med en flaske vin før take off!

IMG_0028

Nå tenkte jeg at det var lurt å ta en aldri så liten gjennomgang på hvor dere kan følge oss på denne turen. En drøm går nå i oppfyllelse! Vi skal krysse ut et av de heftigste punktene på bucketlisten, og vi skal selvfølgelig dele så mye fra denne turen som overhodet mulig, med alle dere fantastiske lesere. Jeg vet at flere av dere er keen på å dra ut på samme tur, og da er det fint å få noen tips i forkant, eller hva?

Altså… Route 66 – den mest berømte road trip-ruten i USA! Jeg må faktisk bare klype meg skikkelig hardt i armen når jeg tenker over hvor vi er på vei. Dette er noe vi har drømt om i mange, mange år, og nå skjer det for pokker. Nesten 4000 km med asfaltert vei strekker seg fra Grants Park i Chicago til Santa Monica Boulevard i Los Angeles, og ruten strekker seg gjennom hele 3 tidssoner og 7 stater, nemlig Illinois, Missouri, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California. Texas, dere… Det blir helt forbanna RÅTT!

IMG_0013

IMG_0006

Vi kommer i tillegg til å være veldig aktiv på alle våre sosiale medier, også til å ta over både Snapchaten og Instagramkontoen til Kilroy, noe som blir dødsfett. Haha, at de tør, sier jeg bare! Neida… Joda! Kilroy har jo hjulpet oss masse når det kommer til både planlegging og booking av denne turen, og da er det utrolig kult at vi kan gjøre spennende ting sammen i løpet av de neste 6 ukene.

Så… Få med deg galskapen her:

Instagram:

@KILROYnorway
@dennispoppe
@kristingjelsvik

Snapchat: 

♥ kilroynorway
♥ dennispoppe6
♥ styleconnection

…Og selvfølgelig YouTube HER

Snakkes fra Chicago, lovelies!

WE LOVE YOU

Annonse