Annonse

JOYFUL DAY

Heisann kjære venner ♥

Har dere en fin torsdag? 

Nå er helgen like rundt hjørnet, og det er jo rett og slett bare helt nydelig. I morgen kveld blir det en real date night på oss med middag, vin og dance moves, og i dag skal vi bare chille her i heimen etter noen herlige timer i Stavanger city.

Vi spiste en god lunsj på Ostehuset som jeg føler er et obligatorisk lunsjsted når man er her i byen, og jeg fikk selvfølgelig knipset noen bilder iløpet av lunsjen. Skape blogginnhold, sa du? I aller høyeste grad, så nå kan jo dere hygge med noen reale «hei bloggen-bilder», mens jeg tar en liten tur med Fokus i nabolaget…


Vintage skinnjakke fra Kiliwatch // skjerf fra Monki // superdigg flanellskjorte fra Daniel Franck (her) // jeans fra Bik Bok // boots fra Neomania (her) // neglelakk fra OPI i fargen «Lost on Lombard»

Jeg oppfordrer forresten alle til å kjøpe VG i dag, hvor dere kan lese den fine artikkelen om lillesøsteren til Dennis som lider av det sjeldne Sotos-syndromet. Hun er den nydeligste jenten på denne jord, og jeg synes det er skikkelig flott at Poppe familien er så åpen omkring Milles tilstand, og at de deler sin histore og ikke minst sine erfaringer med resten av landet. 

Nyt dagen så lenge, ta en titt i VG, og så skrives vi senere.

Uendelig glad i dere ♥

Annonse