Annonse

JUICE PORTABLE

//Annonse

Happy good morning ♥

Blåmandag sa du? Off.. Jeg kjenner meg så altfor lite klar for en ny uke, men at solen skinner hjelper bittelitt. I tillegg hjelper det at jeg har kaffekoppen i hånden og radioen på full guffe, og full guffe er liksom mulig når man har fått klørene i Juice Portable Dabradio. Steike, altså.. Jeg har liksom aldri trodd helt på at en god radio faktisk bidrar til en bedre hverdag, men dette her er jo magisk. 

Juice-familien serverer en lekker lyd, radioen er dødsfet, og din beste venn på både badet når du fresher deg opp til fest eller sosiale sammenkomster, og på en mandagsmorgen når du har behov for litt lyd i bakgrunnen. 

Juice Portable er pakket med funksjoner som gir deg alt du ønsker, og her kan man både lytte til DAB+/FM-radio og koble til din musikkenhet via AUX eller Bluetooth. Når det oppladbare batteriet gir en brukstid på opptil 30 timer, sier det seg selv at Juice Portable er perfekt å ta med på lengre reiser, og i mitt tilfelle blir den en perfekt reisepartner i bil. Haha, Yarisen er jo ikke mye å skryte av, og med det samme jeg kjører ut av Oslo slutter den å ta inn et eneste radiosignal. På lange bilturer er det lite kult å kjøre rundt med en skurrete P1 i bakgrunnen, så Juice Portable skal søren meg plasseres på en trone i passasjersetet ved siden av meg på neste roadtrip. 

HURRA!

Jada, selvfølgelig må vi kjøre i gang en konkurranse, eller hva? Nå kan nemlig en av dere stikke av med en Juice Dabradio ved å svare på følgende spørsmål: 

♥ Hvor mange varianter Juice finnes det, og hva heter de? 

Sleng igjen svaret ditt her i kommentarfeltet på bloggen, for denne konkurransen vil dere bare ikke gå glipp av. Juice er en soleklar favoritt uansett hvor jeg befinner meg, og kan ikke annet enn å anbefale den varmt videre. 

Lykke til da, vakre mennesker. Konkurransen avsluttes allerede på onsdag, så her gjelder det å raske på. Jeg sitter på sidelinjen og heier på dere! Hurraaaa. 

Måtte dere få en strålende flott mandag så lenge, så titter jeg innom dere litt senere. Nå skal leiligheten shines og mailboksen ryddes opp i, og i kveld står jo søren meg Lady Gaga for tur. Det hadde jo jeg helt glemt, så denne mandagen ser jo ut til å bli rimelig alright likevel. Yey!

Klem i fleng ♥

Vinneren er annonsert på Min Facebookside HER!

Annonse