Annonse

JUL HOS SVIGERS

Hei fra Stavanger ♥

Åh, det er bare så deilig å være her hos svigers, spesielt nå i julen. Her finner jeg alltid roen, og så er man attpåtil garantert julestemning. Svigermor leker nemlig ikke jul! Og her sniker julen seg inn i en hver krik og krok. Jeg elsker det! Siden vi skal være med mamma og Jon på selve julaften, er det kjekt for oss alle å få litt tid sammen nå før den store dagen, og det er ingen tvil om at Falk koser seg hos de nydelige besteforeldrene sine!

Her er det hvilepuls til tusen, og i skrivende stund sitter jeg med rumpen godt plantet i sofaen, med beina på bordet og noe godt i koppen. Jeg blir altså så godt tatt vare på at det er på grensen til flaut, og fy søren så godt det er å kjenne at skuldrene er lavere enn på lenge. Nå koser jeg meg!

Vi har ikke gjort så fryktelig mye i løpet av disse dagene, annet enn å sove lenge, hehe. Jeg husker ikke sist vi sov til klokken 9.00, men når Nina roper inn på rommet at «farmor er våken og klar til å leke med Falk»  , sier vi selvfølgelig ikke nei takk til å sove litt lenger. Og i dag? I dag sov vi til klokken 11.00! Halleluja, sier jeg bare ♥

Deilige desember… Vi mangler ikke en ting. Bare snø. Så i år har jeg skrevet brev til julenissen – siden han tross alt finnes og bor i Snøfall – og ønsket meg snø til jul. Det blir liksom ikke helt det samme uten, selv om julen i år er magisk uansett! Vi er heldige som har hverandre ♥

Håper dere alle har en deilig førjulstid! Ikke glem at jeg setter enormt stor pris på dere!

Annonse