Annonse

JUL I STAVANGER

Kvelden før kvelden ♥

Lille julaften, ass… For en deilig dag fra begynnelse til slutt! Dagen startet med litt vandring i den sjarmerende gamlebyen, og nå i julen er det naturligvis ekstra koselig her. Vi har vært så heldige med været i dag, og selv om snøen ikke har meldt sin ankomst her i Stavanger, har solen og minus to grader bidratt til både feelgood og julestemning. Perfekt tusle-rundt-i-byen-vær, med andre ord.

Vi måtte også sjekke ut den elleville julebelysningen på Beverly – det er jo et soleklart must! Det er så mange fargerike lys, akkurat passe harry, men guri land så festlig. Det er ingen tvil om at julen har ankommet Stavanger, for å si det mildt. Og det legger man også merke til i den sprudlende Fargegaten. Her burde vi jo selvsagt tatt turen på kveldstid, men på planen i dag stod noe helt annet – nemlig lille julaften-hygge hos svigers.

Hos dem ventet gode klemmer, julekaker og andre julegodterier, og «Kvelden før kvelden» på NRK. Dette programmet er helt obligatorisk på lille julaften… Koselige innslag, vakker musikk, og selvfølgelig «Grevinnen og hovmesteren» ! Hahaha, det blir ikke jul uten, og vi ler like godt år etter år. Jeg elsker denne tradisjonen!

Nå er vi klare for sengen, og jeg gleder meg allerede til å våkne opp til julaften i morgen. Vi har selvsagt sørget for å fylle hverandres julestrømper, så nå skal det bli skikkelig spennende å se hva som gjemmer seg i den skjønne bamsestrømpen ♥

Håper dere alle har hatt en fantastisk lille julaften! Jeg gleder meg til å ønske dere god jul i morgen, og til å spre enda mer julestemning på selveste julaften. Sov godt og drøm søtt ♥

Annonse