JULEGAVEGUIDE – DEL 1

Happy Sunday, Sweethearts ♥

Julestemningen sniker seg innpå meg, og det er nok ikke så rart siden jeg har brukt morgentimene på å lage julegaveguide, og samtidig sittet innpakket i pledd mens en stor kopp te og levende lys står foran meg. Rolig og deilig søndag så langt, og nå tenkte jeg at det virkelig var på tide å komme med noen julegavetips. Jeg holder altså nå på med tidenes største julegaveguide, som jeg deler opp i fire deler. Første del går ut på julegavetips til fine venninner, og her burde det være noe for alle og enhver, både for de som ønsker å holde det lite og sjarmerende, og for de som gjerne vil slå på stortrommen. Del to vil bli julegavetips til de fine mammaene våre, og jeg skal selvfølgelig også lage tips til de staute karene vi er så himla glad i…

Det er forresten viktig å huske på at det ikke prisen på gavene som er viktigst, og en liten og rimelig oppmerksomhet kan være mer enn nok for å få venninnen din til å smile fra øre til øre. Lytt til venninnene dine i denne tiden, og prøv å fange opp om det er noe de ønsker seg eller har behov for. Ingenting er jo hyggeligere enn å få en gave fra en venninne, som du virkelig har ønsket deg, men som du aldri har satt opp på ønskelisten som har blitt delt med hele gjengen.

Alrgiht, here we go…


1. En knallrosa leppestift passer til alle HER 2. Fresh lue til den litt mer røffe frøknen HER 3. Rosa leopard etui er midt i blinken til jentene som har alt HER 4. En kul denimskjorte slår aldri feil HER 5. Tørre lepper er typisk nå i vinter, så gled en venninne ved å gi henne deilig leppeskrubb fra Sara Happ HER 6. Pynteputer får vi jenter aldri nok av, og denne fra DAY er ikke annet enn helt forbanna rå HER 7. Jenter elsker smykker og dette passer perfekt til alle HER


8. Til de treningsglade venninnene er treningstøy bidt i blinken, og det trenger ikke koste en formue. Denne jakken fra ONLY Play er en perfekt gave til de aktive HER 9. Hvorfor ikke gi et hyggelig lite og pirrende sexleketøy til bestisen, som hun kan kose seg med på soverommet? Bør kanskje ikke pakkes opp foran hele familien, hehe HER 10. Sminkevesker og toalettmapper får jenter aldri nok av, og MakeStyle har det beste utvalget HER 11. Håndkrem til tørre hender, blir alle jenter glade for. Ihvertfall når innpakningene er såpass fresh som dette HER 12. Er bestisen din glad i å bevege seg, kan jeg garantere deg at hun blir glad for disse herlighetene fra Nike HER 13. Perfekt, leken og rimelig sports-BH til den sporty venninnen HER 14. Et abonnement på et magasin slår aldri feil, og alle blir glade for ELLE HER


15. Er det én ting som er skikkelig kjedelig å bruke penger på, så er det undertøy, men man blir alltid like glad for å få undertøy i gave HER 16. Enda et røft smykke til en jente som har alt HER 17. Nok en denimskjorte som vil falle i smak hos frøknene som har en røff og rocka stil HER 18. Små herligheter som servietter kan virkelig være den perfekte gaven HER 19. En leken jente putter gjerne kredittkortene sine i denne freshe kortmappen HER 20. OPI er livet OPI er best. OPI er lakken du bruker til fest, som Belinda pleier å si, og jeg kunne ikke blitt mer enig HER 21. Noen lekre og råkule vaser passer perfekt hos jentene som interesserer seg for interiør. Disse to blir midt i blinken HER og HER.

Phuuu… Da skulle det være litt av hvert å velge i, og jeg håper dette kan gjøre julesgavehoppingen bittelitt enklere. Det er ingen grunn til å være redd for å bestille på nett, for varene kan allikevel byttes om de ikke skulle falle i smak, men for å være på den sikre siden kan det være greit å styre unna produkter som blandt annet:

1. Bukser/jeans – Disse bør prøves før de klikkes hjem. 
2. Sminke som foundation og solpudder – Det kan være vanskelig å finne den riktige foundationfargen som passer til din venninnes hudtype. 
3. Parfyme – Med mindre du vet at venninnen din ønsker seg en bestemt duft, er parfyme noe du bør styre unna. Duften varierer fra person til person og må prøves før den taes i bruk. Og skal du prøve den må forseglingen brytes, og da kan den ikke byttes. 

Pokker, jeg fikk faktisk lyst på alt, og det er nesten det verste med å handle julegaver… At man rett og slett ikke klarer å unngå å handle noe til seg selv også. Hehehe! Men det er lov, sant? FLOTT, da sier vi det. 

Nå skal jeg fikse meg litt, for jeg skal nemlig på date med Nina, Christina og Camilla. Snakk om PH reunion, så dette kan virkelig bli en skikkelig koselig søndagsformiddag ♥

Image and video hosting by TinyPic