JULEGAVEGUIDE – DEL 3

Good morning, beauties ♥

Jeg har vært våken siden halv fem, og sitter nå på Gardermoen og venter på å komme meg av sted til Stavanger. Meldingene om forsinkelser tikker inn, én etter én, så det skal jo bli spennende å se hvor lenge jeg blir sittende her før take off. Heldigvis har jeg data’n og dere med meg, og morgentimene har jeg brukt på den nest siste delen av den store julegaveguiden, og nå er det vel jaggu på tide å komme med noen herlige tips til de flotte kjærestene våre!

Dette er gaven man bør legge ned litt ekstra arbeid i, og ønsker man ikke å bruke hele lønningen på kjæresten, kan kreative løsninger være vel så bra. Hjemmemekket gavekort på småkinky opplevelser kan være midt i blinken, og dette koster ikke noe annet enn et par tre kalorier. Hehe. 


1. En hoodie passer perfekt til alle mannfolk, gjerne i kombinasjon med en rå t-shirt HER 2. Alle menn ser litt ekstra bra ut med en solid og rå klokke på armen, og en flott klokke er virkelig den perfekte gulegave HER 3. Til de kresne er kun en iPhone godt nok, så skal du slå på stortrommen, kan jeg garantere deg en meget happy kjæreste når han åpner denne gaven HER 4. Gjør det enkelt med en kul lue, eller kjøp denne som en ekstra oppmerksomhet HER 5. Noen kraftige boots til hverdagsbruk slår heller aldri feil HER 6. En skikkelig god parkas er også en soleklar favoritt under juletreet HER 7. Personlig liker jeg mannfolk med noen freshe accessories, og dette armbåndet er midt i blinken til gutta som har alt HER 8. T-skjorter får de heller aldri nok av HER 9. Til og med tøffe menn har behov for hudpleieprodukter, og er de skeptisk kan dette kittet fra Ole Henriksen være tipp topp HER

10. Noen kule boots til fest er også en slager HER 11. Et gavekort på opplevelser er den aller beste gaven. Hva med en spa-weekend hvor dere begge kan slappe av og nyte hverandres selskap, eller kanskje er liten ferie til en romantisk destinasjon? 12. Kle mannen opp i et deilig og fresht skjerf i vinter HER 13. Kule slække singletter er et must i kjærestens garderobe HER 14. Er det én ting jeg er skråsikker på at de aller fleste gutter ønsker seg til jul, så er det playstation4 HER 15. En barbermaskin er også en smart og flott gave HER 16. Klassiske solbriller fra Ray Ban slår heller aldri feil HER 17. Luer får de aldri nok av, og denne er en soleklar favoritt HER 18. Hvorfor ikke glede kjæresten med et par dødskule Vans i leopard? HER 19. En parkas er som sagt midt i blinken, og denne er både flott og bittelitt rimeligere enn den over HER 

Phuuu! Hvis ikke kjæresten blir happy nå, så vet ikke jeg, så da var det visst bare til å shoppe i vei. Jeg vet ihvertfall hva jeg skal klikke hjem til min kjære, og dere skal ikke se bort i fra om gaven finnes i denne kollasjen. Mohahaha!

Nå ser det faktisk ut til at jeg kommer meg til Stavanger, så da skrives vi derfra litt senere ♥

Nyt freeedaaaagen så lenge, og har dere enda ikke funnet gave til mamsen eller bestisen, finner dere noen tips HER og HER.

 

Image and video hosting by TinyPic