JULEGAVEGUIDE – DEL 4

Good morning, beauties ♥

Julaften nærmer seg med stormskritt, og jeg vet at flere av dere har ventet på den siste delen av julegaveguiden, nemlig tips til gaver til far.

Da jeg jobbet meg gjennom nettside etter nettside i den store jakten på den perfekte gaven til enten far, stefar, bestefar eller svigerfar, innså jeg at det ikke var den enkleste gaven å finne, og heller ikke den billigste. Hmmm… Dyr i drift disse eldre mannfolka, men herlighet så velfortjent da gitt. I år skal jeg gi en flott gave til både min far og min stefar, og de aller beste tipsene finner dere forhåpentligvis her. 

Alright…

1. De aller fleste fedre har det aller meste, men jeg tror ikke de er flinkest til å bruke penger på kroppspleie og diverse produkter innen hud og skjønnhet. Kanskje denne krydrete dufen fra Molton Brown kan passe perfekt? HER 2. Voksne menn får aldri nok skjorter, og siden det bare er jul én gang i året kan man gjerne slå på stortrommen og gå til innkjøp av en skjorte i god kvalitet, så sant lommeboken er enig. HER 3. Tøfler er en slager og slår aldri feil. ALLE fedre blir faktisk glad for noen deilig tøfler HER 4. Har du en business mann i familien som er ofte på reisefot, og som trenger en flott bag til oppbevaring av laptop og dokumenter, er denne midt i blinken HER. 5. Et langt og flott skjer til far er også alltid en riktig og flott gave. HER 6. En deodorant kan også være en perfekt og hyggelig oppmerksomhet under juletreet.. Gjerne i kombinasjon med duften, hvis man ønsker å gi litt ekstra HER 7. Igjen… Mannfolk trenger ulike og flotte skjerf til ulike anledninger HER 8. En annen soleklar vinner er noen råflotte skinnhansker som disse HER. I de aller fleste tilfeller kan også en god cognac eller noe annet godt fra vinmonopolet også være en tipp topp gave, som far kan kose seg med på kveldstid. 


9. En flott strikkegenser til far er også en ypperlig gave HER 10. Imponer din far med en gave som minner om forrige årtusen, og gi ham dette rålekre barbersettet fra Omega HER 11. Mansjettknapper er også en liten men skikkelig flott og riktig gave til far HER 12. It’s all about the perfect scarf HER 13. En god parkas kan også være den perfekte julegaven HER 14. Elektrisk salt- og pepperkvern er midt i blinken for fedre som har alt HER 15. Et lekkert skinnbelte kan sette den lille prikken over i-en på antrekket til far HER 16. Morgenkåpe er også en ypperlig gave HER.

Mye fint eller? Jeg fant ihvertfall gavene jeg kommer til å gå for i år, og jeg liker å tro at gavene kommer til å falle i smak. Et annet tips som jeg kom på nå i forbifarten, er rett og slett en kaffemaskin, hvis fedrene enda ikke har skaffet seg en slik, og den vil gjøre morgenstunden til en enda hyggeligere opplevelse. Jeg ville isåfall gått for DENNE herligheten fra Dolce Gusto.

Nei, dere… Noen som begynner å bli ferdig med julehandelen? Skulle dere fortsatt ha behov for enda flere julegavetips, finner dere forslag til mor HER, til venninnene HER, og til kjæresten HER, og jeg håper virkelig at årets tips har falt i smak. 

Herlige tilbakemeldinger på forrige innlegg, forresten… Det er nydelig å se så mye medfølelse der ute, og dere er jaggu en fin gruppe mennesker ♥ 

Nyt dagen, skjønninger, og happy shopping. Heheh!

Image and video hosting by TinyPic