Annonse

JULEGAVEHJELPER

//Annonse

Yooo ♥

Jeg begynner å komme meg etter gårsdagen med god hjelp fra en pizza Grandiosa, sjokolade og brus, og nå er jeg såpass oppegående at jeg er i stand til å komme med et genialt og morsomt tips nå når julen sniker seg innpå oss. 

Tenk.. Det er søren meg under en måned til julaften.. Stopp en halv!! UNDER ÈN MÅNED TIL JULAFTEN? SAY WHAAAT? Det gikk faktisk ikke opp for meg før i dette sekund, så da begynner det å nærme seg tid for både juleshopping, pynting og julebakst. For de som driver med sånt, selvfølgelig.. Hehe! Det eneste jeg kan lage er marsipankuler med sjokoladetrekk, og det er så yummy at jeg får vann i munnen av tanken. Mmmm!

Alright.. Nå sporer jeg helt av her, for det jeg skal snakke om er Elkjøp sin supre julegavehjelper som passer ypperlig for alle oss som ikke har en anelse om hva man skal gi til venner og familie. 

Ved å entre denne julegavehjelpen, plotte inn både kjønn alder og interessefelt, søker Elkjøp automatisk opp de perfekte julegavene for deg, og under her er flere av alternativene som dukket opp da jeg testet den på meg selv. La meg bare si det sånn at jeg har lyst på alt, så du skulle jo søren meg tro at Elkjøp har sendt ut en liten julenisse som sitter på skulderen din og får informasjon om hva du ønsker deg. Genialt!

Denne hjelpen kommer garantert til å bli brukt når jeg skal finne gaver til fettere og onkler. HURRA!

Nei, folkens.. Denne julegavehjelperen MÅ dere bare teste ut. Så gøy, praktisk og koselig på en og samme gang, og på toppen av de hele kan dere også delta i konkurransen inne på nettsiden, hvor du kan vinne gaven du selv har mest lyst på, eller den gaven du ønsker å gi bort. Jippi!

Så.. Dagens lille anbefaling fra sofakroken før jeg tar på meg noe litt freshere enn en joggis, og bort til Olivia for å møte Bettyen ♥

Annonse