Annonse

JULEKOS OG JULEKAOS

16 dager til julaften! Jeg kan bare ikke tro det… Tiden flyr, og ting går i ett. Er så mye å styre med om dagen at jeg ikke vet hvordan jeg skal få ting ferdig… Julegavene har jeg enda ikke begynt på, men så lenge jeg får satt av èn dag, skal jeg nok få gjort alt ferdig. Førjulstiden er både koselig og stressende, men samtidig stresser man seg frem mot et fantastisk mål og herlige opplevelser med dem som står deg nærmest…

Helgen er like rundt hjørnet, og da arrangerer jeg jentenes julebord. Herlighet så gøy det skal bli! Det kommer 13 jenter hjem til meg på pinnekjøtt, og i dag har jeg fartet rundt for å få handlet inn det som trengs til både borddekking og servering. Elsker å styre på med den slags og dekke bordet til en gjeng fantastiske jenter, blir stor stas. Viktig at det skal se nydelig og innbydende ut, og velge et klart og tydelig tema. Jeg går for en fin blanding av hvitt, gull og sølv, og har troen på at det kommer til å bli rålekkert. Gleder meg til å vise dere bilder når bordet er ferdig dekket. I og med at jeg bor i en 44kvm leilighet er det naturlig at jeg ikke har plass til et stort og fancy spisebord. Derfor har jeg en anbefaling til alle som inviterer til tilsvarende, men mangler både bord og stoler. Den flyvende tallerken er en bedrift på Bislett i Oslo som leier ut alt du måtte trenge til et evt. selskap. Langbord koster under 100 lappen og klappstoler kommer på under 30,- per stk. Genialt!

Da gjenstår det å svinge seg rundt og finne en fin kjole til lørdag… Må egentlig finne ut hva jeg skal ta på meg i kveld også, for da blir det julebord med noen fettere og kusiner som alle har flyttet til Oslo fra Bergen. Vi har alle bodd her i minst 2 år, uten å ha møtt hverandre, så nå var det på tide å finne en dato for julehygge, som kunne passe for alle. Datoen ble i dag, og i kveld blir det julemiddag på Grand Hotel. Gleder meg til familiekos, årets første pinnekjøtt og deilig vin.

Nyt kvelden, søtiser ♥

Annonse