Annonse

EN MAGISK JULEMORGEN

Annonse: Sponset opphold

Vi er nok ikke de eneste som startet dagen med Snekker Andersen på TV og julestrømpe. I år har vi tatt ansvar for hverandres julestrømper, så det var uten tvil spennende å se hva som hadde funnet veien ned i bunnen, hihi. Dennis kjenner meg godt, og hadde sørget for at jeg nå har masse yummy å kose meg med. Sånn som ufoen, f.eks. Jeg tror faktisk Dennis og meg er de eneste i hele verden som liker det tørre, papplignende godteriet, haha.

Men åh – denne morgenstunden her, altså. Kakao i koppen, julebrus i glasset, og selvfølgelig ugly christmas sweater til pysjbuksen. Det blir ikke mer julete enn dette. Og jeg må faktisk innrømme at jeg kjøpte med meg en julestjerne fra Plantasjen i går og noen julekopper fra Nille, bare sånn for å skape litt ekstra stemning her på hotellrommet, haha.

Vi er jo så heldige som får bo på Comfort Square Hotel her i Stavanger, hvor vi har fått et lekkert rom med en trivelig liten stue, hvor vi har tilbragt hele formiddagen. Nå er vi høy på sukker, og full i julestemning takket være alle de herlige – og ikke minst obligatoriske julefilmene.

Verdens nydeligste julestrømpe har fulgt meg helt siden barndommen, og det er så koselig å høre at flere av dere faktisk har den samme strømpen ♥ Jeg har alltid vært så glad i denne, og den er viktig for at julen skal være helt komplett… Det blir liksom ikke jul uten denne!

Mums! Problemet på julaften er jo at man går og småspiser på søtsaker gjennom hele dagen, slik at man nesten ikke rekker å bli skikkelig sulten til julemiddagen… Men bare nesten, haha. Man finner alltid litt ekstra plass til den deilige julematen, og min kjære svigermor serverer i dag den nydeligste nøttesteiken laget av selveste Mari Hult. Jeg får vann i munnen av tanken – hennes nøttestek er uten tvil den aller beste, og smaker 100% jul. Mmmm, som jeg gleder meg til kvelden!

 

Hvordan har deres dag vært så langt? Er det forresten noen av dere som går i kirken på julaften? Selv om jeg ikke er kristen, har jeg alltid syntes virker så utrolig stemningsfullt og koselig å gå i kirken på julaften… Kanskje jeg burde prøve det en gang?

Helt på tampen vil jeg også bare si tusen takk til alle som har nominert meg til Vixen Influencer Awards! Takket være dere er jeg semifinalist i tre kategorier – Årets sterke mening, Årets gullpenn, og Folkets Favoritt. Det er kun den sistnevnte kategorien hvor folket bestemmer utfallet, og hvis du mener at jeg fortjener nettopp din stemme, blir jeg evig takknemlig om du stemmer på meg HER ♥

Ellers gjenstår det vel bare for meg og oss, å ønske dere en fantastiske lesere en riktig god jul. Dere er de beste leserne en kan ønske seg, og jeg setter så enormt stor pris på hver og én av dere! Håper dere får en magisk julefeiring i kveld, og at det dukker opp noe hyggelig under juletreet ♥ Aldri glem at dere er enestående, og at jeg er veldig glad i dere alle sammen!

Stor juleklem fra Stavanger

Annonse