JULEN PAKKES BORT

For noen er det nok uhørt å rydde bort julen før nyttårsaften, men i år kunne jeg ikke fått pynten fort nok ned i esker. Jeg er så klar for et nytt år, og siden vi kommer hjem 4. januar, ønsket jeg å ta ned juletreet allerede nå, slik at jeg ikke starter et nytt år med noe som hører fjoråret til. Neste år får nok pynten stå litt lenger, men siden 2017 har vært et av de kjipeste årene så langt, føles det i grunn godt å legge det bak seg.

Når det er sagt må jeg bare legge til at denne desembermåneden har vært en av de beste desembermånedene noen gang… Vi har hatt stabilt og kaldt vær i Oslo – og til og med snø store dele av desember. I tillegg satt jeg av tid til å se julekalender på TV’n hver eneste dag – i år falt valget på Amalies Jul, og denne herlige serien har vekket gode minner fra barndommen gjennom hele desember. Dennis og jeg har kranglet mindre enn vanlig (HE HE), fått tid til å nyte og pleie kjærligheten, drukket masse god vin og øl, laget julegodterier, og kost oss med mange lange og gode frokoster. Det er jo akkurat dette som gjør julen så magisk – at man faktisk tar seg tid til å nyte…

Det hele toppet seg med julaften hos mamma og Jon – det blir jo liksom ikke det samme uten dem, og alt i alt har desember vært vidunderlig. Innimellom alt dette kunne jeg glede meg over et fantastisk julebord, og så må jeg ikke glemme alle de koselige stundene med de fine jentene mine. FOR en jul det har vært! Og nå skal julen ligge å godgjøre seg i en eske frem til 1. desember 2018.

  

Klipsposene fra IKEA er forøvrig geniale til oppbevaring av julekuler – hele fire 6-liters poser gikk med til alle kulene… Det er 24 liter julekuler det!? Haha! Den hvite granen er nå byttet ut med en fresh palme, og nå kan i grunn våren bare komme. Jada, det er litt tidlig å ønske seg vår, men så fort som 2017 har gått, skal det ikke forundre meg om våren er her før vi vet ordet av det.

Nå flyr vi videre – nyt de siste dagene, fininger, så snakkes vi fra Vegas ♥