Annonse

JULESTEMNING PÅ FORSKUDD

I går var Dennis og jeg i et veldig morsomt møte med HBO, og på veien hjemover ramlet vi over et lite julemarked på Youngstorget med samisk touch! Vi stakk snutene våre innenfor lavoen for å titte, og der var det så lunt og godt og koselig og fantastisk, at vi like så greit ble værende i en liten time. Jeg hadde uansett litt tid å slå ihjel før jeg skulle videre til en innspilling, så dette ble en impulsiv og superkoselig aktivitet som gjorde at julestemningen begynte å snike seg innpå for alvor…

Årets julemarked på Youngstorget består altså av ni store julepyntede lavvoer som er slått sammen til et stort innendørs marked. Her finner du et​​ ​​rikt​​ ​​og​​ ​​variert​​ ​​utvalg​ av julegaver og kortreist​​ mat, og ekte julestemning i lune omgivelser. Akkurat den julestemningen kan vi begge skrive under på, og det var altså bare så hyggelig å sitte her og kose seg med en mørk og deilig øl, før vi tuslet videre. Her kunne vi også slå oss ned ved bålet for å få varmen i oss, og det eneste som manglet var julemusikken. Det er jeg i grunn litt glad for – sånn siden jeg har en 1. desember-regel, hvor det er NULL julemusikk eller juleeffekter før den datoen… Akkurat i år har jeg dog store vanskeligheter med å vente, så dere skal ikke se bort i fra at julen tas frem her hjemme allerede i helgen, haha.

Om dere er i området dere faktisk ta turen innom – det er SÅ koselig her!

Nå blir det sen frokost, og deretter stikker jeg utover til den fine mamsen min ♥ Jeg er allerede i gang med neste blogginnlegg som jeg gleder meg til å dele med dere – sees om litt…

Nyt dagen så lenge, kos dere glugg ihjel, og så lurer jeg jo litt på om noen av dere har tatt julen frem allerede? He he he!

Annonse