Annonse

JULESTEMNING

Yes.. 

Det var DÈT som skulle til.. Juletre med tente lys og en julestake i vinduet, som stod og lyste opp stue og kjøkken da jeg tuslet opp i andre etasje for en halvtime siden.. Med tøfler på beina gikk jeg rett bort til radioen som selvfølgelig er stilt inn på den derre julekanalen, og mens julemusikken fylte hele rommet, stod jeg der og bare så meg rundt og kjente en enorm julestemning velte over meg.. Åh ♥ Dette er virkelig den mest fantastiske tiden av året.. Desember.. Julemåneden.. 

I går tok vi altså skikkelig grep om situasjonen, og pyntet både juletre, laget marsipankuler med sjokoladetrekk, hørte på julemusikk, fikk lys i julebusken utenfor, og satt opp syvstaken i vinduet. Kongerøkelsen ble tent og duften i seg selv er jo nok til å gi julestemning for hele desember pluss litt til. Dette er faktisk mitt aller beste juletips.. Kongerøkelse fra Apoteket! Lov meg at dere går til innkjøp av dette om dere ikke allerede har gjort det, ok? 

Juletreet i år er av 100% plastic fantastic.. Jada.. I know! Et juletre SKAL egentlig være 100% gran spør du meg, men det er jo litt mindre styrete med et juletre som ikke må vannes, som ikke drysser, og som varer sesong etter sesong. Det er jaggu noen kronasjer spart også, og hvis man bare pynter det skikkelig, ser man nesten ikke at det er falskt som pokker. Vi mangler fortsatt litt glitter som skal gi den ekstra piffen, så dette får jeg gå til innkjøp av i dag. Nei, dere.. Nå koser jeg meg, mens «Auld Lang Syne» går på repeat.. Åh, den sangen.. Jeg sitter med tårer i øyekroken konstant når den spilles, rett og slett fordi den er så himla fin.. Jeg er offisielt i julemodus, nå kan julen bare komme, og heretter skal jeg bare nyte hver eneste dag i resten av desember til det fulle. Plutselig er julen over, og da er det viktig å få så mye kos ut av den som mulig.. 

Måtte dere få en vidunderlig mandag, kjære venner, og så lurer jeg på en liten ting.. Hva er det som garantert får dere i julestemning? ♥

Klem i fleng

   

Annonse