JULESTUEN

Sånn, fininger… Da var det omsider på tide å dele et bildedryss fra julestuen vår ♥

Det var i fjor at jeg for første gang siden barndommen tok tilbake den røde julen, og det var definitivt på tide. Jeg vet ikke hva jeg tenkte på da jeg kjørte på med hvitt juletre i 2017 stappet med neonfarget juletrepynt, for det ga nemlig null julestemning, selv om jeg prøvde å overbevise meg selv om at dette var 100% jul, haha.

Det røde er jul, det er det røde jeg har vokst opp med, og som får meg til å kjenne ekstra mye på deilig julestemning. Og i år synes jeg vi har klart å skape deilig stemning her i kosestuen. I alle år har jeg vært opptatt av at treet skal være ekte, men i år gikk vi for en uekte lekker sak fra Hageland. De falske juletrærne man kan få fatt i nå til dags, ser jo så ekte ut at jeg ikke savner den levende granen. Dessuten er det digg at den ser like fin ut på selve julaften, og at greiene ikke har tørket inn etter en måned i en varm stue. Å slippe bugs som følger med, er også et stort pluss!

Dette brettet i messing ble med  meg hjem fra flyttelasset til mamma og Jon, og jeg elsker det. Det stod og samlet støv i kjelleren deres, men nå har det omsider kommet til sin rett her hjemme hos oss! Julebyen på biopeisen har jeg arvet av bestemoren til Dennis, og den er så himla skjønn!

Nissene står i en liten trio for å skjule ledningen fra TV’en, og jeg synes det ble skikkelig koselig. Den ledningen har nemlig irritert meg grenseløst!

Nå skal vi legge beina på bordet, og kose oss med popcorn, julegodis og Home Alone. Julefilm-kjøret er i gang for fullt, og det kribler i hele kroppen etter å trykke på play. Gleder meg såååå!

Nyt kvelden, skjønne venner ♥