Annonse

JULETRADISJONER FRA FØRSTE STUND

Julen i barndommen var vidunderlig, og jeg er så ubeskrivelig takknemlig for alle de fine minnene jeg har fra denne magiske tiden. Vi hadde alltid hvit jul… Det er selvfølgelig ikke riktig, men det er i hvert fall det jeg husker. Jeg husker at mamma og jeg alltid laget flotte snølykter på lille julaften, slik at de kunne lyse opp hagen når lille julaften ble til julaften. Og på selveste julemorgen – etter barne-TV og alle de koselige seriene, samt mormors julefrokost, var det alltid tid for litt lek i snøen. Og gjennom hele desember koste vi oss med julete aktiviteter og gjøremål, som f.eks. en tur i pepperkakebyen, baking av julekaker og juleverksted.

Pepperkakebyen er for meg helt spesiell. Og det var selvfølgelig ingen tvil om at vi skulle besøke den da vi var i Bergen tidligere i uken. Jeg ønsker å skape vidunderlige minner for Falk allerede fra første stund, og at han skal vokse opp og elske julen like høyt som meg. Jeg tror nok denne turen i pepperkakebyen betydde hakket mer for meg enn for resten av gjengen, for jeg tok til tårene i det vi entret den magiske byen. Tårene sprutet, haha, og jeg klarte ikke å ta meg sammen. Jeg ble så rørt!

Det er noe helt spesielt ved det å besøke Bergen i julen… Det er jo her alle de fine minnene har oppstått, og jeg kjente denne gangen at jeg savnet byen noe voldsomt. Jeg savner barndomshjemmet mitt. Mormor og morfar. Det koselige kjøkkenet vårt, og all den rare, vidunderlige julepynten i alle kriker og kroker ♥ Jeg håper så inderlig at Dennis og jeg klarer å skape magiske øyeblikk gjennom julen for lille Falk, og at desember blir en harmonisk og deilig måned for ham.

Tenk om Falk ville husket sin aller første tur i Pepperkakebyen, da!? Heldigvis blir ikke dette den eneste gangen vi er her, og fra og med nå, håper jeg dette vil bli en fin tradisjon for vår lille familie ♥ Åh – good times! Dette er en av mine favorittdager i 2019!

         

I kveld må dere tune inn på TV2, og få med dere den store finalen av Senkveld-slaget; Øst mot Vest! Hvem tror dere stikker av med seieren? Herregud så spennende!

Ønsker dere en vidunderlig kveld ♥

Annonse