Annonse

JUSTIN BIEBER TICKETS!

OMG jeg dævver!

Er dere klare for å høre dagens mest komiske innslag? Leggo..

Dennis kom over en Justin Bieber-side på Facebook, hvor folk var rasende over at konsertbillettene i Telenor Arena var utsolgt. Rasende, faktisk.. Det er visst det man blir når man ikke klarer å huke fatt i JB tickets. Dennis kunne ikke la være å flire litt over de elleville kommentarene, og i tillegg legge igjen et lite livstegn i kommentarfeltet i form av et funny bilde med teksten; «I shit you not, I just came here to read the comments«… Humor! Jeg ler.. 

Lite visste verken Dennis eller jeg hva utfallet ville bli etter dette, for på en eller annen helt ubegripelig og forskrudd måte, fikk en eller annen for seg at Dennis og jeg hadde fått fatt i gratis billetter, og at vi burde gi disse videre til noen virkelige fans. Det stopper selvfølgelig ikke der..

Kommentarene strømmet inn, ryktet om våre gratis billetter spredte seg som ild i tørt gress, og før vi visste ordet av det, skulle det vise seg at Dennis og jeg hadde en haug av billetter som vi ønsket å gi bort. Altså.. «I just came here to read the comments«, førte til noe helt annet, og i hele dag har Dennis blitt nedringt og bombandert med meldinger, av JB fans som så inderlig håper på en billett eller to. 

Jeg må faktisk bare dele en liten håndfull av disse meldingene med dere, for dette her er så forbanna vittig at jeg nesten tisser på meg!

«Hei!

Jeg såg innlegget du la ut på facebook, og vil først og fremst si at du er utrulig godhjertet som gir vekk billettene! En venninne av meg hadde lovet meg å skaffe billetter idag, slik at jeg skulle la være å tenke på det selv. Selvfølgelig klarte hun å prestere å glemme å prøve å få tak i billettene, så nå sitter jeg igjen uten billetter og føler meg tbh knust, mens venninnen min bryr ikke seg ikke. Jeg vet at det er nok andre som også fortjener billettene, men jeg hadde blitt så uendelig takknemmelig om jeg kunne få de. For da ville jeg også ha fått sjansen til å møte bestevenninnen min som bor i Oslo området i tillegg få se idolet mitt som jeg elsker mer enn noe annet.«

«Hei.

Er det du som gir de 2 billettene til konserten bort?
Er ikke hjemme akkurat nå så kunne ikke ringe, men hadde vært veldig fint om jeg og en venninne kunne fått de.«

«Vi er to jenter på 16 som har vært fans siden før han ble kjent, men vi har dessverre aldri fått dratt på konsert ettersom det han vært ganske dyrt og vi rett og slett ikke har hatt nok penger. Vi hadde tenkt å kjøpe billetter til denne konserten, men fikk ikke det til dessverre pga skole. Så det er nok utsolgt. Hvis du er interessert så kan jeg ringe senere.» 

«Hei! Har du gitt bort billettene enda?? Hadde betydd utrolig mye for meg og venninna mi å få billettene da jeg aldri har fått sjansen til å se han live Før etter å ha forsøkt å få tak i billetter fra første konserten han hadde i Norge, han er det største idolet mitt så hadde virkelig betydd utrolig mye!!«

Oslo 2013-04-17 Justin Bieber at Telenor Arena outside Oslo. Photo: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures. Code: 5039. COPYRIGHT STELLA PICTURES
//Foto: Tor Gunnar Berland – Berlandfoto.no

Dennis har mistet tellingen over hvor mange meldinger som har strømmet inn i dag, og jeg sitter her helt forbauset over hele denne dagen og begeistringen for Justin Bieber! Han kan virkelig kunsten å tiltrekke seg fans, det skal han ha.. Var det ikke også nettopp en som betalte nesten 20.000 kroner for en meet & greet med Mr. Bieber? TJUE TUSEN??? 

Jeg blir helt satt ut av hele opplegget, haha.. Og når det er sagt, så vil jeg bare videreformidle at verken Dennis eller jeg har en eneste Justin Bieber ticket på lur. Og vet dere hva? Hadde vi hatt det, skulle vi selvfølgelig gitt dem bort til noen av dere! Jeg skal jaggu se hva jeg klarer å få fatt i!

Nå er det natta… Med telfonen på lydløs, haha!

Annonse