Annonse

KALENDERGAVER TIL HAN

//Inneholder IKKE en eneste annonselenke

Hallaisen ♥

Det var en av dere fininger, som lurte på om jeg kunne lage et innlegg med tips til julekalendergaver til han. For en god idé! Det er jo snart tid for å gå til innkjøp av gaver til denne kalenderen, om man tenker å kjøre på med en slik en når julen sniker seg innpå. 

Jeg synes det er kjempekoselig om man lager kalender til hverandre, det blir jo litt ekstra stas å stå opp på morgenkvisten, og så bidrar en julekalender til litt ekstra deilig julestemning. 

Det er ofte vanskelig å finne gaver som ikke koster skjorta, men som likevel er kjekk å gi bort, og det er altfor lett å gå fullstendig ut av kontroll. Disse 24 gavene under her koster tilsammen rundt 2000 kroner, noe som er en fin pris for sååå mange ulike og freshe kalendergaver. Ønsker man å gjøre det litt billigere, kan man f.eks velge å kjøpe 24 øl til øltørste menn (ca. 720 kroner), eller 24 flaxlodd (600 kroner) som man kan pakke inn og klistre nummer på. 

Man kan også lage en helt personlig kalender som er helt gratis. Dette kan være kinky eller koselige gavekort, eller 24 fine eller frekke bilder av deg, hehe. Jeg kan garantere at mannen blir glad om han får et frekt bilde av deg hver dag gjennom hele desember. 


1. LA siglet fra H&M er en must have i herregarderoben. Perfekt under denimskjorten eller strikkegenseren nå i høst/vinter, og helt topp når sommeren kommer tilbake. HER 2. Noen frekke terninger kommer til å falle i smak, og dette er like kjekt for både deg og mannen HER 3. Øl til en øltørst mann er aldri feil. Et HOT tips er å kjøpe noen spennende øltyper på Vinmonopolet 4. Boxershortser får han aldri nok av, og denne gaven kan man gi flere ganger i kalenderen HER 5. Er mannen aktiv? Da kan et sportsarmbånd være midt i blinken HER 6. En slækk og fresh tee er alltid kjekt å få HER 

7. Hvorfor ikke gi bort glidemiddel eller massasjeolje, og invitere til en sexy aften? HER 8. «Hvem i rommet» er et kjempegøy spill som passer perfekt i hyggelig samvær. HER 9. Får man egentlig nok paraplyer? Genial gave om regnet eller snøen plutselig skulle melde sin ankomst HER 10. Digg genser fra H&M HER 11. Et kjølekrus til øl eller noe annet digg, vil mannen garantert sette pris på HER 12. Sløyfe og tørkle blir perfekt til dressen HER

13. Kule sneakers i fresh farge HER 14. Et skjerf er alltid riktig HER 15. En lue er også en perfekt desembergave HER 16. Shot roulette kommer garantrt til å slå an på guttevorset HER 17. Kinobilletter blir han alltid glad for 18. Anti-slip pad er en god venn i bilen HER

19. Spin the shot er også en perfekt guttegreie HER 20. Solbriller på solfylte desemberdager er innafor HER 21. Singletter er alltid et toppers tilskudd til garderoben HER 22. Toalettgolf sarru? Jaddaaa! Nå får du han mest sannsynlig aldri ut fra dass, haha HER 23. Sokker får man heller ikke nok av. Jo flere dess bedre HER 24. Det er alltid stas å få flaxlodd, ALLTID!

Nå håper jeg fikk litt inspirasjon til årets julekalender.. Hvor mye synes dere egentlig at innholdet i en slik kalender bør koste? 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse