Annonse

KAMPEN ER LANGT FRA OVER…

Happy Sunday, Superstars ♥

Har dere hatt en fin søndag så langt? Og en fin helg? 

Jeg sitter her i såffan, og skal straks gå i gang med litt rydding og klesvask. Dennis er i Manchester, og jeg kjenner at søndagen uten kjæresten er ganske så stusselig. Heldigvis har jeg dere som gjør denne søndagen litt mer sosial og hyggelig, og det er på tide å oppsummere uken som gikk! 

DENNE UKENS…

TEGNESERIE: 

Tegnehanne er søren meg helt rå, og i dag kom jeg over noen fantastiske illustrasjoner i Aftenposten, som passer suverent i kombinasjon med videoen jeg publiserte tidligere i uken. Her treffer hun spikern rett på hodet, og klarer ved hjelp av disse tegningene å vise det sjuke som skjer i samfunnet, når plastiske operasjoner normaliseres. 

MEST LESTE INNLEGG:

Er uten tvil innlegget hvor jeg raser fra meg på video… Nå var det kommet til et punkt hvor noen var nødt til å si i fra at dette IKKE var ok, og jeg er så møkka lei av at toppbloggere ikke tar ansvar. De normaliserer plastiske operasjoner på bloggene sine, og har påvirket tusenvis av jenter helt ned i 12-års alderen til å ønske seg både botox, silikon og lip fillers. Noen også rumpeløft!!

Denne videoen er sett over 86.000 ganger, innlegget er delt over 12.000 ganger på Facebook, og tilbakemeldingene har mer eller mindre vært utelukkende positive! De aller, aller fleste er uendelig glad for at jeg tok tak i dette. Unge jenter har sendt mailer hvor de takker for hjelpen… Hvor de skriver at de nå innser at det å legge seg under kniven, ikke nødvendigvis er så enkelt og rosenrødt som bloggere ofte fremstiller det på bloggene sine. 

VG laget også et intervju som dere kan se HER. Dette er sett av over 140.000 mennesker, så det er ingen tvil om at budskapet har nådd ut til mange. 

Denne kampen er langt fra over, og jeg gir meg ikke før jeg ser at bloggerne faktisk tar ansvar. Foreløpig ser det mørk ut når det gjelder enkelte. De fortsetter å fraskrive seg ansvaret, og det sier jo sitt. I morgen kommer en ny oppfølger på video, som jeg håper enda en gang vil booste selvtillitten til dere fantastiske jenter og gutter dere ute. 

Nok er faen meg nok! 

HALLELUJA-ØYEBLIKK:

Det har faktisk vært en del slike øyeblikk denne uken, spesielt med tanke på all den fantatsiske tilbakemeldingen fra dere, omkring den viktige debatten vi nå har gang i.

Et annet halleluja-øyeblikk som inntraff i dag, var da jeg var på visning på noen ypperlige lokaler her på Løkka. Og vet dere hva som skjedde? Jeg klarte å stikke av med herligheten som nå skal bli en blanding av butikk, showroom og kontor. Steike ta og arrriiiiibaaaaaa! Dette blir så forbanna BRA!

INSTAGRAM:

Ja, JA og atter JAAAA!

@mattcrump leverer en solid samling deilig og fargerik happiness på profilen sin, og jeg digger alt som publiseres. Definitivt en must-follow!

LÅT:

Selvom Faded av Alan Walker har blitt spilt ihjel i forbindelse med X Games, er det likevel nesten umulig å gå lei av denne låten. Absolutt en 

NEW IN:

Jeg elsker fete sneakers, og dette er ikke det første paret fra Nike som jeg har lagt mitt elsk på. Disse er definitivt ukens beste new in, og det beste av alt er at asfalten er tørr og klar for sneakers. Hurraaa for vårfølelsen!

PÅ DENNE DAGEN I FJOR:

Var jeg i New York med Payen min, og i følge bloggen hygget vi med yummy lunsj på The Butchers Daughter. På denne dagen i fjor smakte jeg også på grønnkålchips for første gang, og hvis jeg ikke husker helt feil var dette mye mer smakfullt enn hva man skulle tro, haha. New York beandlet oss så vanvittig bra, og jeg har så sjukt lyst til å reise tilbake til våren. New York er definitivt ukens wanderlust!

WANDERLUST:

New York, New York!

Det er virkelig på høy tid at vi sees igjen… Kanskje når det blir litt varmere i luften? 

NYYYT det som er igjen av søndagen, fininger. Dere rocker big time!

Love ya ♥

Annonse