Annonse

KAMPEN FOR TILVÆRELSEN – DEL 3: DØDEN NÆR

Happy Monday, fininger! I dag er det faktisk en skikkelig digg mandag… Starten på uken kunne ikke vært bedre, og jeg kjenner meg full av energi og motivasjon – herlig! Jeg startet dagen med et møte klokken 8.30, og nå sitter vi og jobber med å plotte denne gjøremål inn i kalenderen. Solen skinner og livet er sånn generelt sett ganske fint!

I dag kan jeg omsider vise dere den aller siste episoden i vår lille miniserie; «Kampen for tilværelsen» – og i denne snutten får dere se hvordan det går med oss når vi legger ut på en litt for lang etappe. Jeg trodde seriøst at vi skulle dø… I hvert fall nesten, haha.

Snurr film!

Hvordan ser dagen deres ut, skjønne venner? Er dere fortsatt i feriemodus, eller tilbake på arbeid?

Suss og klem

Annonse