Annonse

KAN JEG SAKSØKES FOR DETTE?

HE HE HE!

Nå kommer jeg til å få skikkelig kjeft av Christian, for nå tar jeg rett og slett saken i egne hender, og lodder han ut på bloggen.. Neida, haha, men jeg MÅ faktisk bare formidle at han derre broren min er superkjekk, SINGEL, morsom og veldig flink til å lage mat. Nevnte jeg at han er singel?

Jeg mener jo at han trenger en dame i livet sitt, som han kan skjemme bort og lage disse fantastiske rettene til! Om han er enig vet jeg ikke, men hvis det er noen flotte damer der ute som er keen på en staut bergenser, så er det bare til å kontakt, haha. 

Sant man har lov til å slenge ut en slags kontaktannonse på andres vegne, uten at de vet det? Sant det er innafor? Han kan ikke saksøke meg, sant? Hahaha! Nå ler jeg godt for meg selv, og satser på at brodern er like glad i meg etter at han har lest dette innlegget, heheheh!

Men okei.. Fra «kontaktannonser» til noe helt annet, nemlig gårsdagens mange utfordringer på Terra Mitica!

Vi var jo som nevnt i fornøyelsespark i går, og jeg hadde ikke noe annet valg enn å manne meg opp, legge frykten på hyllen, og joine Christian i alle de jævligste karusellene. Den der «vi tar ikke noen skumle berg-og-dalbaner hvis du ikke vil, Kristin«, kan man jo stappe opp der solen aldri skinner, for i går var det ikke snakk om å si nei. Det kunne jeg faktisk bare glemme, og jeg må innrømme at jeg følte meg forbanna tøff da jeg omsider kom ned igjen på bakken, haha. Jeg kan jo erobre verden etter den opplevelsen der for pokker – SÅ tøff føler jeg meg faktisk (selvom jeg hylte som en gal), så nå skal jeg faktisk bli med Dennis til Six Flags i Cali i september. Da skal jeg bli med på ALT, haha!

Anyways.. Vi ble både klissvåte etter «tømmerrenner» og kvalme etter altfor mange loops, men fader så bredt smilet var da vi takket for oss.. Det der var GØY, og jeg er så glad for at brodern var litt streng med meg. Jeg kan faktisk ikke være så himla pysete som jeg er – det er bare skikkelig TEIT! 

Popcorn Tee fra StyleConnection HER // Boyfriend Denim Shorts fra StyleConnection HER

Nå står en siste middag med familien for tur, så da legger jeg bort data’n og hopper i dusjen. Denne kvelden skal nytes til det fulle, så da gjenstår det bare for meg å ønske dere en fantastisk fin søndagskveld!

LOVE YOU ALL 

Annonse