KAN VEGANSK BACON SMAKE EKTE BACON?

Annonse: Go’Vegan

Okei… Nå må vi bruke et par minutter til å prate litt om de rykende ferske nyhetene til Go’Vegan. De har virkelig slått på stortrommen i det siste, og disket opp med både grillpølser, kremost med hvitløk og urter, skinke, iskrem, camembert, og attpåtil bacon. Jeg har hørt så mye bra om nyhetene at vi ble nødt til å lage en video hvor vi smaker, for å forsikre meg om å fange den ekte reaksjonen på tape, som jeg deretter kunne vise dere… Det er nemlig noe helt annet med video enn tekst, og i dette tilfellet er det vanskelig for meg å finne ord som beskriver godt nok hvor vanvittig disse nyhetene er…

Den nye kremosten er magisk, skinken er god og både lukter og smaker som skinke slik jeg husker den, iskremen har jeg dessverre ikke smakt på enda, men camemberten og bacon??? Altså… Dra meg baklengs inn i fuglekassen, for dette var helt insane. Et stort savn for meg har vært en type brie/camembert til ostekvelden, og nå har altså Go’Vegan på en eller annen mirakuløs måte gjort det helt umulige mulig; å lage en ost som smaker dønn likt som orginalen. Den ser ut som orginalen også, for den saks skyld… Jeg er seriøst blown away!

Og så har vi det etterlengtede baconet… Bacon var en stor favoritt back in the days, og noe jeg savnet da jeg gikk over til et plantebasert kosthold. Det endret seg riktignok da jeg så «Griseindustriens hemmeligheter» – det går nemlig ikke an å savne et produkt som er laget på denne måten, hvor dyret blir utsatt for såpass grov dyremishandling og tortur! Men samtidig var jo smaken noe jeg likte, og trodde jeg aldri ville oppleve igjen… Helt frem til for noen dager siden, da jeg omsider fikk klørne i Go’Vegan sitt bacon. Den boblet og knitret i pannen akkurat som vanlig bacon, duften som spredte seg i rommet fikk meg til å tro jeg hadde kjøpt feil produkt, og smaken!???

Dere må bare se videoen, tror jeg, for å skjønne hva jeg mener. Og hvis dere har smakt denne allerede, vet dere jo hva jeg prater om, haha. Hallo, begeistring! Aldri før har det vært lettere å velge plantebasert, og jeg ELSKER det!

Det som er så rart er alle som skal peke finger å som blir så forundret over at veganere og de som velger plantebasert, faktisk ønsker å spise etterligninger av typiske kjøttprodukter som pølse, skinke, bacon etc. Men husk på det, at de ferreste velger jo ikke bort kjøttet fordi de ikke liker smaken… De velger det bort grunnet miljøhensyn, dyrevelferd og helsegevinst. Og hvis man da kan gjenskape smaken man likte så godt i matvarer som ikke betyr at dyreliv må gå tapt, eller at miljøet blir belastet, er jo dette bare helt fantastisk, ikke sant? Jeg roper i hvert fall bare HALLELUJA, mens jeg klapper i hendene og hopper av glede!

Dere finner Go’Vegan på bl.a på Mega, Meny, Kiwi og Rema 1000, men husk at de fleste har frivillig listing, som betyr at de tar produktene inn ved etterspørsel. Jo flere som spør etter nyhetene, dess flere butikker får dem inn, så spør i vei, og oppfordre din nærbutikk til å bestille inn magien!

Alright… Nok snakk mer video og reaksjoner. Sjekk ut smakstesten HER, om du ikke trykket på play lenger oppe!

Kjærleik i fleng ♥