KAOTISK FREDAG…

Hei fininger ♥

Phuuu… Etter verdens mest kaotiske dag, har jeg nå kommet inn i mitt enda mer kaotiske hjem, og satt meg ned på gulvet for å montere ferdig dette nye flotte bordet som står foran meg. Dagen begynte så bra… Jeg skulle i møte, var for første gang i historien tidlig ute og møtet gikk fantastisk bra. Gleder meg til å fortelle dere mer om nettopp dette.

Deretter tenkte jeg å ta en liten tur til denne fantatsiske butikken på Frogner som selger denne sofaen jeg har så lyst på. Så jepp, jeg dro til Frogner, kjøpte både sofa og noen andre råkule ting, dro innom Lisbeth Dahl, hvor jeg selvfølgelig ikke klarte å finne ut hvordan jeg skulle åpne døren, og da jeg omsider satt meg i bilen for å kjøre hjem, kubbet hele driten, og jeg bare, «nei, nei, nei… Hva faen? Hjeeeeelp». Jeg hadde nemlig gått tom for bensin, siden jeg hele uken har sagt til meg selv, «jeg fyller i morgen…» Jævla idiot! Så da stod jeg der da, på Oslo´s beste vestkant, midt i veien, og på desperat jakt etter en taxi eller bensinstasjon.

Taxien kom, jeg fikk kommet meg til Shell, fylt opp en kanne som jeg selvfølgelig glemte å betale for, måtte tilbake for å betale for den, dro ned igjen til bilen, og så satt jeg i gang med å fylle bensin på bilen. Dette er jo noe jeg aldri har gjort før, sånn utenfor en bensinstasjon, altså, og mens jeg aner fed og ingen fare, var jo halve kannen helt utover hele meg istedet for i tanken… Så nå stinker jeg bensin, jeg er livredd for å ta meg en sigg sånn med fare for å sette fyr på meg selv og resten av leiligheten, og føler meg vel egentlig ganske uvel etter den sinnsyke bensin dunsten. 

MEEEN, jeg har fått ny sofa, det er fredag, det er helg, så da er det vel egentlig ganske alright allikevel. Og denne stanken av bensin, må vel avta iløpet av helgen… Sant?

Nyt kvelden!