Annonse

KARL ALLEY

//Sponset produkt

Okei,

jeg har så vidt vist dere snapbackene under her i noen av de seneste blogginnleggene, men siden de er så forbanna RÅ og siden flere spør hvor de er fra, får de herved et eget innlegg. Det fortjener de faktisk, for freshere hodeplagg skal du søren meg lete lenge etter. Jeg kom over dem på Junkyard da jeg hadde min ukentlige surfetur der inne, og datt nesten av stolen da jeg scrollet meg nedover til disse herlighetene her. 

For meg som er over gjennomsnittet interessert i snapbacks var gleden stor da disse dukket opp i posten noen dager senere, og disse troner på toppen over favoritter i snapback-samlingen. Karl Alley, you rock my snapback world!

White Marble HER // Black Marble HER

Dagen i går gikk med til shopping i nærområdet, og fy fader så mange freshe butikker som finnes her da. At jeg ikke har shoppet her ved tidligere London-besøk er rett og slett en skandale, og jeg er nå noen kroner fattigere og noen ubeskrivelig freshe produkter rikere. Jeg gleder meg til å vise dere hva som får bli med meg hjem, men den største shopperen her er faktisk Dennis. Han hadde så mye poser i hendene på et tidspunkt at jeg nesten ble litt misunnelig, men steike så stilig han var da han kom ut fra prøverommene iført det ene heite antrekket etter det andre. *Plystre, plystre*

På kveldstid var det til for datenight på spektakulære SushiSamba i 38 etasje i Heron Tower. Fy fader for en utsikt, for en stemning, for en service, og ikke minst.. FOR en fantastisk mat. Jeg er så glad for at vi klarte å snike til oss et bord etter flere telefoner og mailkorrespondanser. Vi var jo selvfølgelig ikke tidlig nok ute med reservasjonen, men heldigvis ble det sushi på oss likevel. Hurra!

Nå står Arsenal – Manchester City for tur, og jeg tror faktisk ikke jeg har sett Dennis SÅÅ giret som han er nå. Det er lov til å le litt, er det ikke? Han er jo så herlig ivrig, og dette her kan ikke bli annet enn en helt fantastisk opplevelse! Kameraet blir med, så da håper jeg dere titter innom senere for en real fotballupdate. 

Nyt lørdagen så lenge, vakre venner ♥

Annonse