Annonse

KARRIEREPODDEN MED KRISTINE ULLEBØ

Hei fra sofaen til mamma ♥ Og beklager fraværet i går. Dagen var full av møter, og kvelden var forbeholdt jentene og tapas. Betty kom fra Danmark, så da benyttet vi anledningen til å samle så mange jenter som mulig, til en skikkelig helaften med god mat og gode samtaler. Åh – disse kveldene her er de aller beste. Stearinlys på bordet, mat på alle fat, og latter til tårene spruter… Jeg elsker det! Betty var også på overnattingsbesøk til i dag, og det har vært så innmari magisk å få litt kvalitetstid sammen. Jeg savner henne så inderlig – hver eneste dag!

Jeg sitter her og leser fine meldinger som tikket inn i innboksen min etter gårdagens pod med Kristine Ullebø. Hun har startet den fantastiske karrierepodden, og heldige meg fikk være gjest. I denne episoden åpner jeg meg opp om konkursen, og hvordan det faktisk er å være livredd for postkassen. Dette skal jeg skrive et eget innlegg om litt senere, men i første omgang ønsker jeg å dele podden videre. Lytt til episoden her – den ble skikkelig fin, og jeg er så glad for den gode samtalen jeg fikk med flinkeste Kristine. For en dame!

Nå skal jeg klemme litt mer på mamma, før jeg vender tilbake til Løkka. Dennis, Falk og jeg skal unne oss en middag på Funky i dag, og jeg kjenner vannet i munnen allerede. De har visst fått ny sommermeny, som jeg gleder meg til å ta en nærmere titt på. Bra jeg er sulten som en ulv, haha!

Har dere en fin dag?

Annonse