KISS ME ON THE TULIPS

Happy Goood Morning, Lovelies ♥

Da var vi allerede kommet oss til søndag, fastelavenssøndag for å være mer eksakt, og i dag er jeg klar for å spise uendelige mengder med fastelavensboller. Altså… De bollene der er så ubeskrivelig gode, og til Dennis’ og min store glede, er vi i dag invitert bort til svigers for fastelavenshygge, før jeg setter kursen mot Oslo. Dere fikk med dere at det er fastelaven, ja? Fastelaaaaaveeeeeeeen!

HURRA!

For å hoppe over til noe helt annet, så ser jeg fortsatt at jeg får en del spørsmål omkring hvilken neglelakk jeg liker aller best, og hvilken lakk jeg bruker oftest. Lakken som nå har blitt min soleklare favoritt, er altså den nye rosa herligheten fra OPI med navn, «Kiss me on the Tulips». Gøyeste navnet EVER spør du meg, og finere rosafarge skal man søren meg leite lenge etter. Lakken finner dere hos Makestyle, og kan klikkes hjem herfra

Nå blir det frokost på oss her i heimen, så da snakkes vi litt senere, og folkens? Månedens leser blir kåret i løpet av dagen, så sant jeg klarer å filme det hele med 50mm linsen. Hvis ikke kan dere glede dere til video i morgen. 

Nyt dagen så lenge, og spis masse boller. Heheh. 

LOVE LOVE ♥