Annonse

KJÆRESTEN DU IKKE VIL VÆRE!

God morgen ♥

I dag er en god dag. Fokus er bedre, jeg har kommet i gang med rydding og vasking, og senere kommer Dennis hjem fra guttetur i Bacelona. Nå har han vært borte siden torsdag, og nå begynner jeg å kjenne på savnet. Jeg tror han har vært for opptatt med å shotte Jägermeister og hygge med gutta, til å i det hele tatt registrere at han ikke har vært hjemme på noen dager, men jeg fikk likevel inntrykk av at han sent i går kveld gledet seg til å komme tilbake. Jeg tror han er litt sliten, haha, og sånn skal det også være etter slike elleville turer med kompisgjengen. 

Som kjæreste er det også ekstremt viktig å være litt kul når det kommer til disse turene. Det er for mange damer som i utangspunktet stiller seg negativ til at typen drar på guttetur, og som i tillegg ringer kjæresten sin ned mens han prøver å kose seg. Slapp av, sier jeg bare.. La gutta få lov til å kose seg uten å bli nedringt av en gneldrekjerring som skal ha en statusrapport annethvert minutt.

Det er så lite sjarmerende, og du vil ikke være den damen som ingen i gjengen takler trynet på. Damen som alltid setter en demper på stemningen, og som blir et stort irritasjonsmoment. Jeg skal love deg at du kommer så sjukt mye bedre ut av det om du er litt game, og jeg mener noe av det viktigste i et forhold er å vise tillit, og la kjærleiken dra på tur med vennegjengen når han eller henne måtte ønske det.

Nei-mennesker er verste sort, det er det ingen tvil om. «NEI, du får ikke lov», «NEI, du må komme hjem til et bestemt tidspunkt», «NEI, du får ikke lov til å drikke brennevin», «NEI, du får ikke lov til å se på porno», «NEI, du får ikke lov til å dra på guttetur», «NEI, NEI, NEEEEI«.. USJ, hvem vil være sammen med sånne kvinnfolk, eller mannfolk for den saks skyld?? Jeg skal i hvert fall aldri bli en sånn kjæreste. Det har jeg lovet Dennis, og det har jeg lovet meg selv!

Så, over til noe helt annet – denne morgenstunden som består av stoffprøver og røkelaks på knekkebrød!

Jeg sitter nemlig her og knasker på et knekkebrød, mens jeg titter på stoffprøver jeg har fått tilsendt fra ulike leverandører. Når slike pakker dumper ned i postkassen blir jeg så ekstremt happy, for da får jeg tusen idéer til nye designprosjekter. Jeg drømmer meg bort i nye freshe hoodies, og fargerike skjørt, så nå skal jeg finne frem kreativiteten og sette i gang noen nye styles. 

Det er dette som er så fantastisk med egen produksjon – at jeg kan lage akkurat det jeg selv ønsker, når økonomien strekker til. Jeg følger ikke trender, jeg lager det jeg føler mangler i min egen garderobe, og det er dette som gjør StyleConnection tidløst og unikt. Jeg håper dere er enig ♥

Alright.. Jeg får sette i gang!

Måtte denne tirsdagen bli like fin som dere, vakre lesere ♥

SMASK

Annonse