Annonse

KJÆRLEIK

Åh ♥

Dere aner ikke hvor varm jeg er om hjertet i dag.. Etter Bloggerne-episoden i går har det strømt inn med varme ord, hjerter og gode tanker, og det betyr så ubeskrivelig mye for både mammaen min og meg. Vi er helt rørt begge to.. Herlighet for et engasjement! Noen av dere har til og med sendt gode tips til alt fra leger som er spesialister på MS til informerende artikler som omhandler sykdommen, og flere har delt sin historie som er ganske så lik mamma og min sin. Det er helt fantastisk! Tusen takk for at dere deler ♥

Jeg må innrømme at jeg ble litt rørt i går jeg også – det å se mamma på TV-skjermen på den måten var helt nytt for meg.. Jeg fikk liksom sett henne fra en annen vinkel hvis dere skjønner, og fighteren i henne kom ekstra godt frem. Hun gir søren meg aldri opp uansett hva, og når hun til og med sier at hun gjerne ville pynte seg litt for at det skulle bli kjekkere for de som rundt henne, da ser man bare så ekstremt tydelig at hun virkelig gjør alt hun kan for at alle rundt henne skal ha det bra.. Og det på tross av at hun ikke er frisk i det hele tatt. Fine, sterke mammaen min. Jeg er så heldig som har kapret den beste av de beste, og kunne ikke bedt om en bedre oppvekst ♥ Se på meg da – snakk om gladlaks med musefletter i håret, haha. 

Hmm.. En litt spesiell fredag dette. Jeg sov litt ekstra lenge i dag, da jeg ble liggende til langt på natt å lese kommentarer og mails fra dere. Tenk så heldig jeg er da.. Som har verdens beste lesere som alltid er der for meg. Som alltid backer meg uansett hva og som alltid stiller opp. Aner dere hvor unikt det er eller? Det er vanskelig å beskrive med ord hvor viktig dere er for meg og hvor mye dere betyr.. En dag skal jeg finne den perfekte beskrivelsen å finne den ultimate måten å takke dere på.

Jeg koser meg med en altfor sen frokost i dag, og skal om ikke lenge tusle bort på butikken for å kjøpe friske blomster til helgen. Det blir liksom ikke skikkelig helg før blomstene står på bordet, og siden jeg var så flink å rydde leiligheten i går, skal jeg i dag ta masse freshe bilder som jeg skal vise dere senere. Det skal skjedd et par-tre endringer her siden sist, og jeg vet at flere av dere er interessert i å se litt flere detaljer fra cribben. Stay tuned..

Nyt fredagen, verdens fineste lesere. Jeg er så glad i dere ♥ Sjekk forresten ut artikkelen om mamsen og meg i Dagbladet HER

Stor god klem og tusen slengkyss herfra!

 

 

 

Annonse