Annonse

KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER!

Heia, skjønninger ♥

Åh, kjærleiken, ass.. 

I går var det duket for bryllup her i deilige Bergen.. Onkelen til Dennis giftet seg med kvinnen i sitt liv, og vi var så heldige som fikk være med på feiringen ♥ Jeg blir ekstremt følelsesladet når jeg er i bryllup, og klarer aldri å holde tilbake tårene – jeg blir så rørt! Når sant skal sies skal det ikke mer til enn å høre ordet; bryllup, før jeg begynner å sippe som en gal, og jeg bør holde meg langt unna kategorien; wedding på YouTube, haha! 

Er det flere av dere som er sånn? Jeg velger å tro at det er litt typisk oss jenter, i hvert fall oss som har drømt om giftemål siden barndommen.. Da man kledde seg opp i det man kunne finne i hvitt, som minnet om en brudekjole.. Som man kombinerte med en blomsterbukett fra hagen! Og så giftet man seg med naboen, en vennine, en fetter eller kusine, haha. Typisk kids! 

Anyways.. Nå skal jeg ikke skremme dere helt bort med min altfor store begeistring for bryllup og det som følger med, haha.. La oss heller ta en liten titt på disse stemningsbildene fra i går, shall we?

For en vakker dag ♥ Og guri land for en kjekk mann jeg har! Var han ikke sjukt digg i den råfine dressen? Steike ta! Jeg hadde problemer meg å holde fingrene av fatet i går, haha. 

Vi drar heldigvis ikke hjem igjen til Oslo før i morgen, så denne søndagen skal nytes her i Bergen. Det gledes ♥ 

Hvordan har helgen deres vært, fininger? Har den behandlet dere bra?

SMASK

Annonse