KJØKKENET FØR OG ETTER

Annonselenker: Kremmerhuset & Lagerhaus

Happy onsdag, skjønne venner! Snart helg – snart ferie. Vi reiser på fredag, og jeg gleder meg max til late dager med de jeg er så inderlig glad i. Men først blir det litt mer interiør-prat her på bloggisen – det vet jeg dere setter pris på!

Det har skjedd en del forandringer her hjemme, og nå begynner vi å komme i mål. Det vil liksom alltid være noen ting som gjenstår, men vi har i hvert fall fått kjøkkenet til å bli triveligere enn det var tidligere. At vi ikke byttet ut det grusomme sorte panelet tidligere kan jeg ikke forstå, men nå er i hvert fall nye fliser på plass. Dette synes vi ble så lekkert!

FØR

ETTER

Man trenger ikke renovere hele kjøkkenet for å få et nytt uttrykk. Noen nye fliser, litt tavlemaling på viften, og nye hjemmemekka håndtak på skapene, var alt som skulle til. I tillegg pusset vi benkeplaten, og oljet den på nytt. Voilá!

Det er uten tvil en helt annen stemning her hjemme nå… Så harmonisk og lunt, og jeg er sikker på at det kommer til å bli ekstra koselig her når høsten kommer. Innen den tid må ny sofa på plass – en sånn svær, myk, deilig sak, som blir perfekt til innekvelder med noe godt i koppen!

Barvogn HER // Oppvaskstativ HER // Lykt i rattan materiale HER // Sort såpedispenser HER // Grønn vase HER // Blomster i grønn vase HER // Poster fra Desenio HER // Fjølsett – tilsvarende HER // Hengeplante fra IKEA // Ampel til hengeplante HER // Oppvaskbørste i tre HER

Kombinasjonen av okergul, terracotta, blått og lyse grønntoner, er så fint… Så nå får vi se hvor lang tid det tar før jeg går lei, haha. Neida… Joda…

Hva synes dere? You like? Ta gjerne en titt på house tour-videoen vi la ut på kanalen vår tidligere i dag! Her får dere se enda mer av cribben, hurra!