Annonse

KJØTTFRIE BURGERE

God søndag, godtfolk ♥

Åh, denne søndagen har vært så chill – med kaffe og frokost på sengen, og bare latskap. Det er dette som er så digg med helg – at man bare kan ligge å late seg med god samvittighet. Dennis har fått kompiser på besøk, og nå sitter de en gjeng nede i stuen og ser på fotball, mens jeg blogger for harde livet her oppe. Jeg skal snart gå i gang med et ryddeprosjekt på kontoret, men aller først vil jeg komme med en kokebokanbefaling.

Jane er helt fantastisk, og dette er frøkna som driver den inspirerende matbloggen Veganmisjonen. Det er på denne bloggen jeg finner mest inspirasjon til matlagingen, og man kan virkelig se at Jane gjør sitt ytterste for å gjøre god vegansk mat lettere tilgjengelig for alle.

Nå har hun jaggu kommet ut med en ny kokebok, og det er ikke en hvilken som helst kokebok dette her, nei. Vi snakker en egen bok dedikert til burgere – kjøttfrie burgere, og det er noe å rope høyt hurra for! Jeg er nok ikke alene om å synes at en digg burger passer perfekt både på middagsbordet og i såffan dagen derpå, og i denne kokeboken finner man et hav av spennende og superdigge oppskrifter.

Den første burgeren jeg skal prøve meg på blir falafelburger… Sånn siden falafel er LIVET! Jeg elsker falafel, og bare tenk hvor yummy den blir i en burger? Jeg får vann i munnen av tanken – halleluja for all den fantastisk gode veganske maten man kan lage. Det er så lett å være veganer i 2017 – denne livsstilen gjør meg så innmari glad, og det eneste jeg stusser over er hvorfor jeg ikke valgte å bli veganer tidligere. Anyways… Bedre sent enn aldri, ikke sant?

Kjøttfrie Burgere finner dere HER, og hvis dere lurer på om dette er annonse, så kan jeg si at dette bare er et vennlig tips fra meg på eget initiativ. Jeg ønsker virkelig at Jane skal selge masse bøker, og at så mange som mulig av dere finner glede og livsgnist av vegansk mat ♥ Det er jo så godt!

Nå skal jeg svinge meg her i heimen, og rydde og vaske til svetten renner, haha. Har dere noen hyggelige planer for søndagen, fininger?

Annonse