Annonse

KLESVASK I SOLNEDGANG

Er det ikke rart hvordan sånne hverdagslige plikter som klesvask- og tørk kan være noe av det kjedeligste ever på hjemmebane, men så ufattelig koselig på ferie? Kall meg gjerne litt rar, for det å henge opp klesvask her i Spania er faktisk noe av det koseligste jeg vet… Å bare stå der i duften av nyvasket tøy i solnedgang er faktisk terapi for sjelen, og i dag hadde jeg så innmari lyst til å dokumentere øyeblikket ved hjelp av kamera og selvutløser, haha.

Det er vel også ganske rart å ha et eget innlegg dedikert til noe så lite inspirerende som klesvask, men den stemningen som var på taket i dag da jeg stod der og hang opp den ene sokken etter den andre, var faktisk på grensen til magisk. I det solen forsvant ned bak skyskraperne i Benidorm hang jeg opp den siste undikken, og akkurat i det øyeblikket kjente jeg bare på en sånn genuin lykke over denne lille ferien. Vi er så heldige som faktisk har muligheten til å reise på ferie – og som har et så deilig sted å dra til som det her. Det er så viktig å sette pris på det man har – vi er virkelig priviligerte!

 

Livet, ass…

Vi har akkurat kommet hjem fra en nydelig middag med et vennepar av mamma og Jon… Forloveren til mamma, faktisk, som har vært venninne med min mor siden tidenes morgen – så utrolig koselig ♥ Nå skal vi avslutte med et glass vin før vi kryper til køys, så da vil jeg bare ønske dere alle en god natt når dere kommer så langt!

Suss og klem

Annonse