Annonse

KNALLHARD START PÅ DAGEN

Happy lørdag, lovers ♥

Jeg hadde en bokstavlig talt knallhard start på dagen, da jeg klarte å dunke hodet i skråtaket på soverommet, på min jakt etter lader. Med all kraft moste jeg altså mitt eget hode rett i taket, og det førte til at jeg begynte å grine som et lite barn. SÅ vondt var det faktisk, og jeg hadde ikke sjans til å kontrollere verken tårer eller den intense griningen, haha.

Jeg er så sliten om dagen, i tillegg til at jeg har så vanvittig mye å tenke på, og den kraftige smellen utløste altså en grineøkt av de sjeldne. Det var faktisk skikkelig godt… Noen ganger er det bare så sjukt deilig å la tårene og snørret fare fritt, og jeg føler meg faktisk noen kilo lettere her jeg sitter..


At drømmekontoret ble leid ut til noen andre, gjorde heller ikke saken bedre, så alt i alt har starten på denne lørdagen vært ganske så stusselig. Fader, ass… Jeg som var SÅÅÅ giret på det kontoret. Jeg klarer ikke jobbe hjemmefra lenger, så dette var skikkelig nedtur. Nå får jeg bare håpe på at det dukker opp noe tilsvarende eller enda bedre. Jeg liker jo å tro at det er en mening med alt, så nå får vi se da, haha…

Hyl ut om dere tilfeldigvis kommer over et ledig kontor/butikklokale her på Løkka ♥

Nå skal jeg lage litt deilig lørdagsfrokost til oss, og den skal nytes i kombinasjon med en ny episode av Dexter. Den serien blir jo bare bedre og bedre!

Hva står på planen deres i dag, fininger? ♥

Annonse